Κρήτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης στην Παγκρήτια Ένωση

«Οι Κρήτες θα στείλουν το μήνυμα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή» δήλωσε ο Μητσοτάκης

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκρήτιας Ένωσης βρέθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μαζί με τον κ. Αυγενάκη, παραβρέθηκαν και στις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης.

Δείτε τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Παγκρήτια Ένωση:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Αυγενάκη «Η Παγκρήτια Ένωση υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια ένα σπουδαίο πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, ένα ιστορικό σωματείο, ένα πραγματικό κεφάλαιο που έχει συμβάλλει σημαντικά στην διατήρηση, προβολή και ανάδειξη του Κρητικού πολιτισμού. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, γιατί αποτελώ κι εγώ μέλος της μεγάλης και ιστορικής αυτής οικογένειας, της “Παγκρήτιας Ένωσης”.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια γνώρισα το εξαιρετικά σπουδαίο έργο της Ένωσης, η οποία αποτελούσε, και συνεχίζει να αποτελεί, ένα ισχυρό στήριγμα για τους συντοπίτες μας, τους φοιτητές και σπουδαστές, τους απανταχού Κρήτες. 

Είμαι βέβαιος ότι οι απανταχού Κρήτες, πέρα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις τα χρόνια που πέρασαν, σήμερα πιο ώριμοι, πιο αποφασισμένοι, θα βρεθούν στη σωστή πλευρά της όχθης, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια