«Εκλεκτή» του Διονύση Σαββόπουλου η Κρητικιά Άννα Ψυχογιού

Κρήτη
«Εκλεκτή» του Διονύση Σαββόπουλου η Κρητικιά Άννα Ψυχογιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Ψυχογιού στα εκλεκτά νέα πρόσωπα του Διονύση Σαββόπουλου  

Στα εκλεκτά νέα πρόσωπα της Ελληνικής μουσικής, επιλεγμένη από το Διονύση Σαββόπουλο είναι η νεαρή Κρητικιά, Άννα Ψυχογιού.

Πρόκειται για νέους καλλιτέχνες επιλεγμένους από τον πάντα ανήσυχο, Διονύση Σαββόπουλο, οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερο χώρο και προβολή στο νέο Άλσος στον ιστορικό χώρο του Πεδίου του Αρεως, το οποίο ανακαινίστηκε και θα αποτελέσει τη νέα στέγη του Διονύση Σαββόπουλου, αλλά και το χώρο όπου τα νέα ταλέντα θα δώσουν το παρόν το επόμενο διάστημα.

Ανάμεσα τους και η Άννα Ψυχογιού, η ταλαντούχα Κρητικιά τραγουδίστρια που έκανε μόλις πέρσι την εμφάνιση της με το πρώτο της άλμπουμ, «Ρέντα».

Ο Σαββόπουλος την επέλεξε και την συστήνει στους «Καινούργιους του μήνα», μια ειδική ενότητα, με νέα αξιόλογα πρόσωπα του τραγουδιού.

Για τέσσερις Πέμπτες του Δεκεμβρίου και ειδικότερα στις 6, 13, 20 και 27, θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με την Κατερίνα Πολέμη και την Κατερίνα Ντούσκα, σε ένα πρόγραμμα που θα μας τις γνωρίσει καλύτερα.

Η Άννα Ψυχογιού ξεχώρισε με τα τραγούδια της πρώτης της προσωπικής δουλειάς, αλλά και τις γεμάτες ένταση και ενθουσιασμό ζωντανές εμφανίσεις της, ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε σε συναυλία των Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.

Εάν δεν την ξέρετε... Γνωρίστε την:

https://www.youtube.com/watch?v=fJiGDQ1p29E?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
https://www.youtube.com/watch?v=91Q-6qbcyno?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News