Μίλησαν οι... μαγκούρες στο Καθαρό Λασιθίου - Στο νοσοκομείο μετά από άγρια συμπλοκή

Κρήτη
Μίλησαν οι... μαγκούρες στο Καθαρό Λασιθίου - Στο νοσοκομείο μετά από άγρια συμπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία αναζητά μια γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στο σκηνικό του καβγά

Άγριος καβγάς έγινε στο Καθαρό Λασιθίου, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια 6 άτομα χρησιμοποιώντας ξύλινες βέργες,.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι ήταν κτηματικές διαφορές και στην μεταξύ τους συνάντηση σε εξωτερικό χώρο, τα αίματα άναψαν  και οι μαγκούρες «σηκώθηκαν» μεταξύ των εμπλεκομένων, 3 αντρών, ηλικίας , 44,62,44 και δύο γυναικών 40 και 30 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν 4 άτομα εξ αυτών και να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.  Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, οι 3 εξ αυτών, με τραύματα γναθοχειρουργικής αντιμετώπισης διεκομίσθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξαιτίας έλλειψης χειρουργού στο νοσοκομείο της Ανατολικής Κρήτης.

Ενώ από αυτούς, οι δύο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ηρακλειου, με τη συνοδεία αστυνομίας καθώς υπεβλήθησαν μηνύσεις και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.  

"Τρία άτομα ήρθαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Πέρασαν από τον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο και αμέσως μετά πήραν εξιτήριο αφού δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας", ανέφερε στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανιουργιάκης. 

Ενώ από την αστυνομία αναζητείται μία  30χρονη γυναίκα που φέρεται να ενεπλάκη και εκείνη στον καβγά ενώ έγιναν και αλληλομηνύσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News