Νέο deal στην Κρήτη με ιστορικά ξενοδοχεία

Κρήτη
Νέο deal στην Κρήτη με ιστορικά ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελικό στάδιο της πώλησης δύο ξενοδοχεία

Θέμα λίγων ημερών είναι να “πέσουν” οι υπογραφές σε ένα ακόμη μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη, με τρεις συμμετέχοντες - τον πωλητή, τον αγοραστή και τον μελλοντικό διαχειριστή - όπως ανέφερε χθες το money-tourism.gr.

Μετά τη μεταβίβαση μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού του εμβληματικού “Ανθούσα” (“Αktia Beach”) του κ. Γιάννη Γρύλου, δύο ιστορικά ξενοδοχεία, που ανήκουν σε γνωστή ξενοδοχειακή εταιρεία, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της πώλησης, σε μεγάλο fund του εξωτερικού, το οποίο έχει παρουσία στην Ελλάδα, οι διευθύνοντες του οποίου, μάλιστα, έχουν δηλώσει ότι θα επεκταθούν περαιτέρω στην ελληνική αγορά.

Στην τρίτη πλευρά του τριγώνου βρίσκεται ξενοδόχος με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος θα “τρέξει” τα δύο ξενοδοχεία, πιθανότατα από την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική εξέλιξη, που καταδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών για τον ελληνικό τουρισμό και τα ελληνικά ξενοδοχεία, αλλά και την τάση αποχώρησης από την ξενοδοχειακή αγορά κάποιων παραδοσιακών ελληνικών ξενοδοχειακών οικογενειών. Ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται πολύ σύντομα...

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News