Κρήτη

Το όνομα του Μάξιμου για την Περιφέρεια

Το όνομα του Μάξιμου Σενετάκη είχε παίξει πολύ και το 2013-2014 για υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Λότζια

Άρχισαν να ακούγονται... τα ονόματα σιγά-σιγά! Μαθαίνω ότι τις τελευταίες μέρες γίνονταν έντονες συζητήσεις για τον υποψήφιο περιφερειάρχη που θα υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Κρήτη.

Το τελευταίο 24ωρο υπήρξε και έντονη κινητικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από το όνομα του Μάξιμου Σενετάκη! Αλήθεια, μήπως αυτό ήταν το όνομα-έκπληξη για την Περιφέρεια Κρήτης που προανήγγειλε ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης τις προηγούμενες ημέρες; Το όνομα του Μάξιμου Σενετάκη είχε παίξει πολύ και το 2013-2014 για υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Λότζια, δηλαδή υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

Τώρα το όνομά του, καθότι φέρελπις και ήδη εκλεγμένος μία φορά βουλευτής, παίζει και για την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να γίνονται και οι απαραίτητοι συνειρμοί, καθώς και ο αείμνηστος πατέρας του, Γιώργος Σενετάκης, είχε υπάρξει περιφερειάρχης Κρήτης, γεγονός που λειτουργεί στο θυμικό τού μέσου νεοδημοκράτη του Ηρακλείου, που θυμάται τα χρόνια 1990-1993. Κι ακόμη ένα βήμα παραπάνω, ο πατέρας Σενετάκης ήταν διορισμένος περιφερειάρχης, ενώ ο γιος, αν αυτός τελικά είναι ο “γαλάζιος” υποψήφιος, θα διεκδικεί την αιρετή Περιφέρεια, δηλαδή με τον σταυρό... σε όλη την Κρήτη!

Σχόλια