Επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο - Στο Αστυνομικό Μέγαρο πρόεδρος και γραμματέας του ΕΚΗ

Κρήτη
Επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο - Στο Αστυνομικό Μέγαρο πρόεδρος και γραμματέας του ΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές έντασης με διαπληκτισμούς και επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής,  στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στο σημείο εκλήθη και έσπευσε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βοργιάς αλλά και ο γραμματέας κ. Βρέντζος και ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Δουκιατζάκης, προσηχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. λίγο αργότερα αποχώρησαν χωρίς να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Μήλον της έριδος για το περιστατικό φαίνεται να αποτέλεσαν οι κλειδαριές, στο γραφείο του κ. Βρέντζου, οι οποίες είχαν αλλαχθεί και στάθηκαν η αφορμή που πυροδότησε το κλίμα και ακολούθησε μεγάλη ένταση, φωνές, προπηλακισμοί αλλά και απειλές.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου κυρίως μεταξύ των δύο στελεχών του Εργατικού Κέντρου και κλιμάκια της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν άμεσα στο σημείο οδηγώντας τελικά στο Μέγαρο τους δύο άντρες.

Οι επικείμενες εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου φαίνεται να έχει δυναμιτίσει το κλίμα.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 17/11/2018, μέχρι και την Δευτέρα 19/11/2018 .

"Καμία δήλωση για όλα όσα συνέβησαν νωρίς το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου," ανέφερε μιλώντας στο neakriti. gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηράκλειου Στέλιος Βοργιάς που προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μετά από ένα θερμό επεισόδιο με τον απερχόμενο γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιάννη Βρέντζο. Αποχώρησε λίγο αργότερα απο το Αστυνομικό Μέγαρο, χωρίς δηλώσεις και εμφανώς στενοχωρημένος.

Το κλίμα  σε κάθε περίπτωση «μυρίζει μπαρούτι» ενόψει επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΕΚΗ από 17 Νοεμβρίου έως 19 Νοεμβρίου.

"Πήγα το πρωί και οι κλειδαριές είχαν αντικατασταθεί. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής και ζήτησα να μου πει το λόγο που έγινε αυτό. Μετά ξεκίνησαν όλα και ξαφνικά είδα μπροστά μου τις δυνάμεις της ΔΙΑΣ να με πλησιάζουν για να με προσαγάγουν στο Αστυνομικό Μέγαρο," ανέφερε στο neakriti ο κ. Βρέντζος.

"Φύγαμε από το Αστυνομικό Μέγαρο και έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Θα κατέβω με δικό μου ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές", πρόσθεσε με έμφαση ο κ. Βρέντζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News