Αποχαιρετούν τον Μύρωνα – Ακόμη ένας νεκρός στη Μεσαρά από τροχαίο

Κρήτη
Αποχαιρετούν τον Μύρωνα – Ακόμη ένας νεκρός στη Μεσαρά από τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μουδιασμένη" η Κρήτη που μετρά 48 νεκρούς στην άσφαλτο από την αρχή του έτους

Με την Κρήτη να μετρά πλέον 48 ανθρώπινες ζωές να έχουν πέσει «αμαχητί» στον βωμό της ασφάλτου, από αρχές του χρόνου, η Μεσαρά για μία ακόμη φορά ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ένα ακόμη τέκνο της.

Αυτήν την φορά η τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες όπου και έχασε ακαριαία το νήμα της ζωής του, ένας ποδηλάτης 40 περίπου ετών.

Όπως όλα δείχνουν το ποδήλατο που επέβαινε ο Μύρωνας παρασύρθηκε από αυτοκινητο και παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, για τον ίδιο ήταν ήδη αργά αφού είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στην περιοχή, βύθισε στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους, με την Μεσαρά να παρακολουθεί «μουδιασμένη» τους ανθρώπους της να φεύγουν τόσο ξαφνικά από την ζωή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ξημερώματα περασμένου Σαββάτου μετά από ένα φριχτό τροχαίο δυστύχημα, έσβησε ένα παλικάρι 20 ετών, ο Γιώργος Ροδουσάκης.

Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Μύρωνα , ενός αγωνιστή της ζωής και του μεροκάματου. Είχε σκοπό μετά την εργασία του να επιστρέψει στο σπίτι του εκεί όπου έμενε με το αδελφό του αλλά δεν πρόλαβε.

Ο χάρος του είχε στήσει καρτέρι…

Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News