Πένθος για το Μανόλη Σκουλάκη - Έσβησε η συζύγος του Πόπη

Κρήτη
Πένθος για το Μανόλη Σκουλάκη - Έσβησε η συζύγος του Πόπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κηδεία της θανούσης θα τελεστεί την Τετάρτη

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Μανόλη Σκουλάκη που έχασε την σύζυγο του Πόπη σε ηλικία 60 ετών μετά από μία μεγάλη μάχη που έδινε για την ζωή της.

Η σύζυγος του πρώην Υπουργού και γνωστή δικηγόρος, έσβησε την Δευτέρα σε ηλικία 60 ετών, και ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Το τελευταίο αντίο θα το πουν αύριο οι αγαπημένοι της, συγγενείς και φίλοι ,στις 3.30 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Χαλέπας, οπότε και θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία της Πόπης Σκουλάκη-Ξηρουχάκη, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή της στο κοιμητήριο του ναού της Αγίας Φωτεινής.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στέφανα τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Ορίζοντας».

Η Πόπη Σκουλάκη-Ξηρουχάκη, ήταν μητέρα δύο παιδιών, της Ναταλίας και της Ιωάννας.

Μαλανδράκης: Γέμισε με θλίψη η κοινωνία των Χανίων

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της διακεκριμένης Χανιώτισσας δικηγόρου εκφράζει ο Δήμαρχος Πλατανιά σε ανακοίνωσή του.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσα Δικηγόρου Κας Πόπης Σκουλάκη-Ξηρουχάκη, προέβηκε στην παρακάτω δήλωση:

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσας Δικηγόρου Κας Πόπης Σκουλάκη - Ξηρουχάκη, γέμισε με θλίψη τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την επιστημονική και αυτοδιοικητική κοινότητα του τόπου μας.

Ο κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια, στον πρώην Υπουργό και πρώην Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη και στην οικογένεια του , για τον πρόωρο χαμό της συζύγου και μητέρας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News