«Δίγαμος» καρδιολόγος: Ο έρωτας με την Κρητικιά και το παρατσούκλι «πράκτορας»

Κρήτη
«Δίγαμος» καρδιολόγος: Ο έρωτας με την Κρητικιά και το παρατσούκλι «πράκτορας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γρήγορη ανέλιξη του "πράκτορα" καρδιολόγου και τα καμώματα που προκάλεσαν σάλο

Πολλά ερωτηματικά που ακόμα παραμένουν αναπάντητα έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον γάμο- “μαϊμού” που φαίνεται να τελέστηκε στο Δημαρχείο Χαλκιδέων, όταν γνωστός γιατρός καρδιολόγος, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών στην Κρήτη, φέρεται να έκανε και... δεύτερο γάμο με άλλη γυναίκα-συνάδελφό του, ο οποίος όμως αποδείχτηκε ψεύτικος.

Η εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες, παρουσιάζει σήμερα το προφίλ του γνωστού καρδιολόγου και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του γιατρού, ο οποίος δεν είναι ο ίδιος Κρητικός, αλλά φέρεται παντρεμένος με Κρητικιά κατά τον πρώτο γάμο του!

Το παρατσούκλι “πράκτορας”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήρθε στην Ελλάδα φοιτητής με μετεγγραφή από Γιουγκοσλαβία. Ο γάμος του με την Κρητικιά σύζυγό του ήταν αποτέλεσμα ενός μεγάλου φοιτητικού έρωτα. Κατά πολλούς, η ανέλιξή του θεωρείται γρήγορη και σπουδαία. Όπως μάλιστα ψιθυρίζεται, η ανέλιξη αυτή σημειώθηκε κατά έναν μυστήριο τρόπο. Μάλιστα, συμφοιτητές του μεταξύ σοβαρού και αστείου αναρωτιόντουσαν, κατά τις πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους της Κρήτης που γνώριζαν τον γιατρό, αν επρόκειτο για άνθρωπο των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι, πολύ γρήγορα του “κόλλησαν” οι συμφοιτητές του το παρατσούκλι “πράκτορας”. Ωστόσο, αυτός φαίνεται να το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, καθώς, επικαλούμενος ότι εργάζεται σε μυστικές υπηρεσίες, έβρισκε δικαιολογία για να φεύγει από τη δεύτερη σύζυγο τα σαββατοκύριακα για να πηγαίνει στην πρώτη, καθώς, όπως φέρεται να της είχε παραδεχτεί, ήταν... τελικά πράκτορας!

Ως καρδιολόγος βρέθηκε δίπλα σε πολύ σημαντικά ονόματα της Καρδιολογίας. Διατέλεσε καθηγητής Καρδιολογίας στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ σημαντική ήταν και η πορεία του από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.

Διάφορα πηγαδάκια, πάντως, αναφέρουν πως κάποιοι γνώριζαν για την παράλληλη ζωή και για τη δεύτερη σύζυγό του. Ειδικότερα, ασφαλείς πληροφορίες της “Νέας Κρήτης” αναφέρουν ότι γιατροί από την Κρήτη, που γνώριζαν τον συνάδελφό τους στην Αθήνα, ήξεραν... ως σύζυγο τη δεύτερη γυναίκα, εκείνη δηλαδή που παντρεύτηκε με γάμο- “μαϊμού”! Τη σύστηνε ο ίδιος ως σύζυγό του επισήμως στους συναδέλφους του, όπως ανέφεραν ιατρικοί κύκλοι από την Κρήτη.

Τι αποκαλύπτει ο γιατρός

Από την πλευρά του, ο “πρωταγωνιστής” της πολύκροτης υπόθεσης αρνείται όλες τις κατηγορίες που τις τελευταίες μέρες έχουν σχηματιστεί εις βάρος του. Να υπενθυμίσουμε πως όλα συνέβησαν το Σάββατο 14 Ιουνίου του 2014. Τόσο ο γιατρός, ηλικίας περίπου 45 ετών, όσο και η 43χρονη “νύφη”, αλλά και ο “κουμπάρος” του ζευγαριού είναι γνωστοί καρδιολόγοι. Μάλιστα, ο πρώτος είναι διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αττικής, αλλά και αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ).

Ο ίδιος ο καρδιολόγος μίλησε στο ethnos.gr και αποκάλυψε ότι όχι μόνο δε γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση, αλλά και ότι εις βάρος του έχει “στηθεί” μια τεράστια σκευωρία.

Μήνυση από την πλευρά της “νύφης”

Άνθρωποι από το περιβάλλον της “νύφης”, πάντως, τόνισαν πως την όλη υπόθεση, από την πλευρά της 43χρονης καρδιολόγου, θα αναλάβει η Δικαιοσύνη, καθώς την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να κατατεθεί μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας. Αναφορικά με τη σχέση του καρδιολόγου και της 43χρονης, άνθρωποι από την πλευρά της δεύτερης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «το ζευγάρι εμφανιζόταν σε κοινωνικές εκδηλώσεις σαν παντρεμένο. Υπήρχε κοινή ζωή. Τους ήξεραν σαν ζευγάρι πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι τους ήξεραν σαν παντρεμένους και όχι σαν ζευγάρι που είχε απλά μια σχέση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News