default-image

Ο ξυλοδαρμός γιατρού στα ΤΕΠ οδήγησε σε μήνυση από πλευράς νοσοκομείου

Κρήτη
Ο ξυλοδαρμός γιατρού στα ΤΕΠ οδήγησε σε μήνυση από πλευράς νοσοκομείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου για το περιστατικό βίας κατά του γιατρού

Στην "αντεπίθεση" φαίνεται να περνά η διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό κατά του γιατρού, της ορθοπεδικής κλινικής που σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου αποφασίστηκε ομόφωνα,απο τα μέλη της διοίκησης  να καταθέσουν μήνυση κατά του δράστη, καταδικάζοντας παράλληλα τέτοιου είδους πράξεις.

Εξάλλου όπως είναι ήδη γνωστό , το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνου θα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, νομικής φύσεως, σε παρόμοια περιστατικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση ξυλοδαρμού μέσα στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου εκτυλίχθηκε το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου, με θύμα έναν ορθοπεδικό ο οποίος εφημέρευε.

Σύμφωνα τότε με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, κ. Μαρκάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «ήρθαν δύο άντρες στα επείγοντα, ο ένας εκ των οποίων είχε κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα. Κατά πάσα πιθανότητα ήταν μεθυσμένοι. Ο ένας εκ των δύο που έφτασαν στα ΤΕΠ φέρεται να άρχισε την επίθεση στον γιατρό, ενώ δεν άργησε να χρησιμοποιήσει και βία…».

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου :

«Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε μέρος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου την 25.10.2018 και αφορούσε στην επιθετική συμπεριφορά και την άσκηση σωματικής βίας κατά του Ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί στη Χειρουργική Κλινική, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του στις 30.10.2018 την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του δράστη.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουν τέτοιου είδους αξιόποινες πράξεις, και όπως έχει επισημανθεί κατά το παρελθόν, θα προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουν το έργο και την αξιοπρέπεια του προσωπικού το οποίο εργάζεται με ζήλο και υπευθυνότητα προκειμένου οι πολίτες να λαμβάνουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News