To Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης

Κρήτη
To Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σώμα συνήλθαν την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος στις αρχαιρεσίες της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Aστυνόμου B’ Καρακούδη Στυλιανού που πραγματοποιήθηκαν την 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης.

Έπειτα από την προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της Ένωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2018-2021 έχει ως εξής : Πρόεδρος ο Α/Β/ Καρακούδης Στυλιανός του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, Γεν. Γραμματέας ο Α/Β Ζερβάκης Πέτρος του Τμήματος Τροχαίας Αγ. Νικολάου, Α' Αντιπρόεδρος ο Α/Β Μαραβελάκης Ιωάννης της Ομ. Πεζών Περιπολιών Δ.Α. Ηρακλείου, Β' Αντιπρόεδρος η Α/Α/ Παπαθανασίου Ελένη της Γεν. Περιφ. Αστυν. Διεύθυνσης Κρήτης, Ταμίας η  Α/Β/ Παυλίδου Σοφία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Υπεύθυνος Οικονομικών, Θεσμικών-Ασφαλιστικών Θεμάτων ο  Α/Υ Γερμανάκης Σπυρίδωνας της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Α/Β Αντωνάκης Αδαμάντιος του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.

Ο εκ νέου Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης και Οργανωτικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Στέλιος Καρακούδης σε μήνυμά του θέλοντας να ευχαριστήσει όσα μέλη της Ένωσης τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, τόνισε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου στέλνω τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που για τρίτη συνεχή φορά με τιμήσαν με τη ψήφο τους και με ανάδειξαν πρώτο στη σειρά προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Αντιπρόσωπους στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης.

Η εμπιστοσύνη αυτή στο πρόσωπο μου αφενός αυξάνει ακόμη περισσότερο τις ευθύνες μου και αφετέρου με οπλίζει με δύναμη δείχνοντας μου το δρόμο για τη συνέχεια, προκειμένου να ολοκληρώσω το όραμα εκείνο που ονειρεύτηκα πριν 6 χρόνια, όταν για πρώτη φορά ανέλαβα τα ηνία του σωματείου μας.

Ένα όραμα που κύριο στόχο έχει την αναβάθμιση της Αστυνομίας μας, που τόσο αγαπώ, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς εκεί που της αξίζει, στις πρώτες θέσεις προτίμησης στην  εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο σύνολο των θεσμών του κράτους μας.

Ένα όραμα που στόχο έχει να ενώσει τα μέλη μας αποφέροντας κλίμα ομόνοιας, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού.

Ένα όραμα που στόχο έχει να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους να αισθάνονται ασφαλείς κατά την εκτέλεση της εργασίας τους και υπερήφανοι για το επάγγελμα που επέλεξαν να κάνουν στη ζωή τους. Με το νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας για μία σύγχρονη Αστυνομία κοντά στον πολίτη για τον πολίτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News