Εξιτήριο για την ανήλικη μαθήτρια που βρέθηκε μεθυσμένη έξω από το σχολείο της

Κρήτη
Εξιτήριο για την ανήλικη μαθήτρια που βρέθηκε μεθυσμένη έξω από το σχολείο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μαθήτρια βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ, έξω από το σχολείο της που χθες τελούσε υπό κατάληψη

Βγήκε από το νοσοκομείο η 14χρονη κοπέλα που νωρίς το πρωί της Δευτέρας κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και εντοπίστηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση έξω από το σχολείο της που τελούσε υπό κατάληψη με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Εκεί της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και μετά από ώρες το ανήλικο κορίτσι πήρε εξιτήριο, ανακουφίζοντας έτσι την οικογένεια και φίλους και συμμαθητές της που έζησαν ώρες αγωνίας.

Η υπόθεση πάντως έχει περάσει στα «χέρια» της δικαιοσύνης πλέον και σύμφωνα με την αστυνομία, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί έχει σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφανθεί για την υπόθεση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης, κατά τη χθεσινή ημέρα υπήρξε επικοινωνία «με τη διευθύντρια του σχολείου, την αν. διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, αλλά και το ΕΚΑΒ». «Νομίζω ότι από τη στιγμή που το παιδί είναι καλά θα λήξει εδώ (σ.σ. το θέμα)», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Τερζάκης.

Ενώ συνέστησε στους μαθητές που προβαίνουν σε κινητοποιήσεις να τις περιφρουρούν. «Θα ήθελα από την πλευρά μου να συμβουλεύσω τα παιδιά ότι θα πρέπει τα ίδια να περιφρουρήσουν με τον σωστό τρόπο μια πραγματικά σωστή διαδικασία πολιτικής και κοινωνικής χειραφέτησης», όπως είναι οι κινητοποιήσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News