Με αμερικάνικο τρόπο... ο Μιχελογιαννάκης στην κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου

Κρήτη
Με αμερικάνικο τρόπο... ο Μιχελογιαννάκης στην κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέρες τώρα δε θέλω να σχολιάσω το παραμικρό για τον γιατρό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη! Αλλά χθες και με αυτή τη φωτογραφία... ήταν δύσκολο! Στην απότιση τιμής και κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, λίγο πριν την παρέλαση, με τον γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Καινοτομίας και Έρευνας Κώστα Φωτάκη και τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Τι παρατηρείτε; Με το δεξί χέρι ακουμπάει την καρδιά του... Δε θυμάμαι σε καμία βαθμίδα της εκπαίδευσης ή αλλού να διδαχτήκαμε ότι ακουμπάμε το χέρι στην καρδιά στην ανάκρουση του ελληνικού Εθνικού Ύμνου.

Οι Έλληνες πολίτες στέκονται σε στάση προσοχής! Όπως φαίνεται ο ανώτ. διοικητής Φρουράς Ηρακλείου (διοικητής ΣΕΑΠ) Κ. Λιόντος, που είναι σε στάση προσοχής. Με σταυρωμένα τα χέρια, όπως φαίνονται στη φωτογραφία ο αναπληρωτής υπουργός, ο γραμματέας της Ν.Δ. και ο βουλευτής του Ποταμιού δίπλα Σπύρος Δανέλλης, δεν είναι σωστή στάση στην ανάκρουση Εθνικού Ύμνου!

Όμως η στάση Μιχελογιαννάκη;

Το αμερικανικό εθιμικό θέλει στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ο Αμερικανός πολίτης να βάζει το χέρι στην καρδιά... Όπως δηλαδή ακριβώς στη φωτογραφία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που είναι Έλλην πολίτης, όμως εικονίζεται να έχει φέρει το δεξί χέρι στην καρδιά... σαν Αμερικανός πολίτης (citizen)! Δεν είναι μομφή το παρόν σχόλιο, αλλά αναδεικνύει μια ιδιαιτερότητα της στιγμής! Και φυσικά δεν είναι μονταζιέρα, αλλά ούτε και ασχολίαστο θα μπορούσε να περάσει μέρα που ήταν χθες!

Κι ας ξέρουμε τι θα επακολουθήσει με δικαιολογίες για την ιατρική ειδικότητα που κατέχει ή άλλα τέτοια!

Και του χρόνου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News