Κρήτη

ΕΔΕ για τον γιατρό που ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και... ξαναπαντρεύτηκε

Ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ελλάδα, όταν ένας άνδρας αποφάσισε να «παντρευτεί» την ερωμένη του, ενώ είχε - ήδη - σύζυγο, καθώς και… δύο παιδιά στην Κρήτη!

Το πρωτοφανές, για τα δεδομένα της χώρας, περιστατικό έφερε χτες στο «φως» της δημοσιότητας, το evialead.gr.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ένας παντρεμένος γιατρός και πατέρας δύο παιδιών, του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη, μάλλον αποφάσισε ότι… ένας γάμος δεν του αρκεί. Έτσι, «παντρεύτηκε» τη δεύτερη εκλεκτή της καρδιάς του, με ένα γάμου - «μαϊμού» στη Χαλκίδα.

Ο γάμος - «μαϊμού», το διαζύγιο και η αποκάλυψη

Ο γάμος με τη δεύτερη αγαπημένη του άνδρα πραγματοποιήθηκε το 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο evialead.gr, υπάρχουν και φωτογραφίες από το γάμο, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι, μαζί με τους κουμπάρους τους, οι οποίοι είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Αυτό, όμως, που προξενεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στις φωτογραφίες του γάμου, δεν υπάρχει πουθενά κάποιος εργαζόμενος του Δήμου, αλλά ούτε και ο αρμόδιος ο οποίος τέλεσε το γάμο.

Βέβαια, όπως φαίνεται, ο γάμος αυτός δεν έμελλε να «στεριώσει». Έτσι, η δεύτερη σύζυγος του γιατρού, μετέβη στο Δημαρχείο Χαλκίδας προκειμένου να παραλάβει το διαζευκτήριο.

Τότε «ήρθε» και η… αποκάλυψη, αφού οι υπάλληλοι του Δήμου, με το που είδαν το έγγραφο διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστογραφημένο!

Έτσι, έπειτα από την έρευνα που πραγματοποιήσαν στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Τα Σαββατοκύριακα στην Κρήτη με τη νόμιμη σύζυγο και τα παιδιά

Έπειτα από την έρευνα που ακολουθήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη, ενώ μάλιστα είναι και πατέρας δύο παιδιών. 

Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε και η δεύτερη σύζυγός του, ο ίδιος τις καθημερινές βρισκόταν στην Αθήνα και έμενε μαζί της, ενώ τα Σαββατοκύριακα μετέβαινε στην Κρήτη, με τη… δικαιολογία ότι είναι… μέλος των μυστικών υπηρεσιών!

Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την υπόθεση

Η υπόθεση έχει πάρει Πανελλαδικές διαστάσεις, ενώ ήδη, σύμφωνα με το evialead.gr, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο, πως στήθηκε αυτή η... παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, καθώς και ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα.

Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, η οποία, μάλιστα, είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια