Κρήτη

Αποχαιρέτησαν τον πρώην Δήμαρχο Μοιρών και Αντινομάρχη Ηρακλείου

Στην τελευταία του κατοικία σήμερα ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης

Το τελευταίο αντίο σήμερα στον Γιάννη Ρομπογιαννάκη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με την υγεία τους. 

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην Δήμαρχο Μοιρών που είχε διατελέσει και Αντινομάρχης Ηρακλείου ,στις 3 το μεσημέρι, στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου των Μοιρών.

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης, γεννημένος στο Ζαρό το 1940, υπάλληλος και στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, είχε διατελέσει και πρώην Δήμαρχος Μοιρών, από το 1982 μέχρι το 1990, σε συνολικά δυο θητείες, ενώ είχε διατελέσει και Αντινομάρχης Ηρακλείου.

Ένας άνθρωπος αγαπητός και γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, με το παρατσούκλι «Ρομπόγιαννης».

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε και η Ένωση Δημάρχων Κρήτης για τον θάνατο του Γιάννη Ρομπογιαννάκη.
"Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης( ΕΝ.ΔΗ.Κ.) πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου και φίλου Γιάννη Ρομπογιαννάκη, πρώην Δημάρχου Μοιρών και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης με μακρά διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον πρώτο και δεύτερο βαθμό, θήτευσε Δήμαρχος Μοιρών και υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου και Αντινομάρχης.

Η διαδρομή και η δράση του σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

Ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η απλότητα, η εργατικότητα, η διορατικότητα και η σαφήνεια του λόγου του.

Άνθρωπος διεκδικητικός και ενεργός, παθιαζόταν με την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων και των υποθέσεων της τοπικής κοινωνίας που υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Ένας γνήσιος δημοκράτης, με προσήλωση σε υψηλά ιδανικά, αρχές και αξίες.Αγαπητός στους συναδέλφους του για την απλότητα και ευγένεια του χαρακτήρα του.
Το έργο που δημιούργησε στο Δήμο Μοιρών έδωσε πνοή και προοπτική για τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής.
Αγαπητέ συνάδελφε θα μας λείψουν η αρχοντιά σου , η μεγαλοψυχία σου και η σεμνότητά σου.
Καλό σου ταξίδι. Αιωνία η μνήμη σου".

Σχόλια