Κρήτη

Οι Γερμανοί ήρθαν για να... ανακαλύψουν την αυθεντική Κρήτη

Το FVW, ο κορυφαίος δημοσιογραφικός οργανισμός για τουριστικά θέματα στη Γερμανία, και η Περιφέρεια Κρήτης ενώνουν δυνάμεις και με κοινό παρονομαστή «ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς που κρύβει», βάζουν στόχο να παρουσιάσουν το πως η «αειφορία οδηγεί σε μακροζωία».

Στο νησί αυτές τις μέρες είναι 45 άτομα, συντάκτες του FVW, εκπρόσωποι tour operators και τουριστικοί πράκτορες για να γνωρίσουν την εναλλακτική Κρήτη και να εργαστούν από κοινού έως τις 29 Οκτωβρίου, με τους ανθρώπους του τουρισμού στην καλύτερη στρατηγική για τη διείσδυση στην αγορά και την αύξηση των πωλήσεων, έχοντας την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Το FVW είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης τουρισμού στη Γερμανία με την απαιτούμενη για το κύρος του εμπειρία που μετρά πάνω από 50 χρόνια λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη διεισδυτικότητα και επιρροή στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Το FVW workshop περιλαμβάνει 5ήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Κρήτη, επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραδοσιακά και πολιτιστικά σημεία, γαστρονομία, θεάματα, ξενοδοχεία, βιωματικές εμπειρίες που δένουν τον τόπο με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (decision makers).

ΑΠΕ

Σχόλια