Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος ΕΣΑμεΑ, Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος ΕΣΑμεΑ, Ιωάννης Βαρδακαστάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη με φορείς του αναπηρικού κινήματος για τη διοργάνωση του Παγκρήτιου Παναναπηρικού Συλλαλητηρίου, διοργανώνεται το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία  Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκεμβρίου, Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην Κρήτη θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει συναντήσεις με φορείς του αναπηρικού κινήματος σε Ηράκλειο και Χανιά, ενώ το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ., θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. & της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Κρήτης στο Ηράκλειο (Δ/νση: Σ. Σολωμού 14, Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης, τηλ: 2810.288131).

Τα θέματα της σύσκεψης έχουν ως εξής:

Θέμα 1ο: Ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Βαρδακαστάνη για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Θέμα 2ο: Διοργάνωση Παγκρήτιου Παναναπηρικού Συλλαλητηρίου, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία  Ελευθερίας στο Ηράκλειο, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News