Κρήτη

Το κυβερνητικό τους πρόγραμμα παρουσιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Κρήτη

Παγκρήτια Συνδιάσκεψη

Συνδιάσκεψη για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή Παγκρήτια Συνδιάσκεψη των Συντονιστικών Επιτροπών και Πολιτευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου του Κινήματος κ. Παναγιώτη Σγουρίδη.

Η συνδιάσκεψη θα διεξαχθεί στο STAR CAFÉ, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 224 στο Γάζι Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  1. Η πρόταση επί του Κυβερνητικού Προγράμματος που έχει διαμορφώσει η Επιτροπή Προγράμματος με επικεφαλής τον συναγωνιστή κ. Νικόλαο Κατσαρό (https://goo.gl/1Pj1r9).
  2. Η ιδεολογική ταυτότητα του Κινήματος όπως ψηφίστηκε από το τελευταίο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (https://goo.gl/mqrGKM).
  3. Πρόταση για το Εθνικό Όραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (https://goo.gl/cNuDjS). Εισηγητής επί των ανωτέρω θα είναι ο Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης κ. Νεκτάριος Μουμουτζής.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και καταγραφή των παρατηρήσεων των παρισταμένων. Η συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου η οποία θα δοθεί στον ίδιο χώρο στις 18:00.

 

Σχόλια