Έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της μέσα στο μπαρ

Κρήτη
Έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της μέσα στο μπαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευαγγελία πήρε το μικρόφωνο και μπροστά στους θαμώνες του magazi club ζήτησε από τον Βαγγέλη να την παντρευτεί

Και αν νομίζετε ότι η πρόταση γάμου είναι αποκλειστική ενέργεια των αντρών, μάλλον πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε, με τρανταχτή απόδειξη την περίπτωση της γλυκιάς Ευαγγελίας.

Η νεαρή γυναίκα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε πάει με τον αγαπημένο της και την παρέα τους να διασκεδάσουν στο «Magazi Club», αγαπημένο μέρος διασκέδασης για το ζευγάρι.

Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε, πήρε το μικρόφωνο και με τόλμη και θάρρος στάθηκε απέναντι του ζητώντας του να την παντρευτεί.

Ό ίδιος, έβλεπε την αγαπημένη του να προχωράει σε αυτήν την όμορφη ενέργεια και μπορεί να μην το πίστευε αλλά σίγουρα ένιωθε ευτυχισμένος από την αυθόρμητη πράξη αγάπης της συντρόφου του.

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα, θέλω απλά να σου πω ότι σε λατρεύω και να σε ρωτήσω αν θες να με παντρευτείς». Είπε συγκινημένη η Ευαγγελία περιμένοντας με αγωνία να ακούσει τον αγαπημένο της

Και αφού άκουσε το πολυπόθητο «ναι», τον πλησίασε και αντάλλαξαν φιλί, με τους θαμώνες στο “Magazi Club”  να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα και τον Dj να τους αφιερώνει το τραγούδι «Σήμερα γάμος γίνεται».

Το neakriti.gr εύχεται στην Ευαγγελία και τον Βαγγέλη να είναι ευτυχισμένοι και ο κοινός τους βίος από εδώ και στο εξής να κρύβει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις στο ζευγάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News