Έρχονται προσλήψεις στο Παγκρήτιο Στάδιο

Κρήτη
Έρχονται προσλήψεις στο Παγκρήτιο Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τα στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας

Σε 27 προσλήψεις εργαζομένων με συμβάσεις 12μηνης και 2μηνης διάρκειας ετοιμάζεται να προχωρήσει τώρα η ΑΑΗ-ΟΤΑ (Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου-Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ). Οι προσλήψεις συμβασιούχων αφορούν στην κάλυψη αναγκών λειτουργίας αθλητικών υποδομών ή διενέργειας αθλητικών εκδηλώσεων.

Και δεν είναι λίγα τα χρήματα, αφού για τους 12μηνίτες προβλέπεται συνολικά κονδύλια 194.000 ευρώ, συν περίπου 13 χιλιάδες για τους διμηνίτες. Δηλαδή εξασφαλίστηκαν και θα δοθούν κονδύλια άνω των 200.000 ευρώ σε μισθοδοσία, όμως η πληροφορία που αφορά στο ευρύ κοινό έμεινε... στα ηλεκτρονικά όρια της “Διαύγειας” και των πέριξ του Σταδίου!

Αναλυτικότερα, στην εισήγησή του προς το Δ.Σ., ο πρόεδρος της ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ Κώστας Βαρδαβάς τόνισε: «Με την υπ' αριθμό απόφαση 18848/30.7.2018 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενημερωθήκαμε για την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 38547/25 Ιουλίου 2018 του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία εγκρίνει 14 θέσεις συμβάσεων μίσθωσης έργου, αν και στο αίτημά μας είχαμε ζητήσει περισσότερες θέσεις σε διαφορετικούς τομείς.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι απαραίτητο ο καθορισμός των θέσεων ανά ειδικότητα να γίνει με απόφασή μας, λαμβάνοντας υπόψη μας το αίτημα το οποίο είχε κατατεθεί στο υπουργείο Εσωτερικών και το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2018».

Ακολούθως ο πρόεδρος της ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ εισηγήθηκε οι 14 προσλήψεις 12μηνιτών να διαμορφωθούν ως εξής: να προσληφθούν 9 άτομα ΠΕ ΚΦΑ (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) με οποιαδήποτε ειδικότητα, 3 άτομα ΠΕ ΚΦΑ με ειδικότητα κολύμβησης (υγρός στίβος) και 2 νοσηλευτές ΤΕ. Ακολούθησε συζήτηση, με διάφορες προτάσεις γύρω από ειδικότητες και γύρω από το ύψος των αποδοχών, και ελήφθη η εξής απόφαση:

«Το Δ.Σ. της ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά 14 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ, που εδρεύει στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου “Εφαρμογή προγραμμάτων άθλησης και λειτουργία αθλητικών χώρων άσκησης”, συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες».

Οι ειδικότητες και το αντικείμενο των 14 ατόμων που θα προσληφθούν με μίσθωση έργου έχουν ως εξής:

* Δύο νοσηλευτές Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Το έργο που πρόκειται να εκτελέσουν είναι η νοσηλευτική υποστήριξη και παροχή πρώτων βοηθειών σε δύο καθημερινές βάρδιες, στους συμμετέχοντες και στα προγράμματα των γυμναστηρίων και του κολυμβητηρίου, αλλά και στις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ, στελεχώνοντας τα ιατρεία. Η αποζημίωση του καθενός για τους 12 μήνες ανέρχεται στο ποσό των 13.000 ευρώ.

* Τρεις καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα υγρού στίβου. Το έργο που πρόκειται να εκτελέσουν είναι εκπαίδευση και καθοδήγηση των πολιτών-μαθητών στο κολυμβητήριο, όπως και στην υλοποίηση αθλητικών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται από την ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ. Η αποζημίωση του καθενός για τους 12 μήνες ανέρχεται στο ποσό των 14.000 ευρώ.

* Εννέα καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Το έργο που πρόκειται να εκτελέσουν είναι εκπαίδευση και καθοδήγηση των πολιτών-μαθητών στο κολυμβητήριο, όπως και στην υλοποίηση αθλητικών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται από την ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ. Η αποζημίωση του καθενός για τους 12 μήνες ανέρχεται στο ποσό των 14.000 ευρώ.

Όταν προκηρυχθεί η προκήρυξη, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 14 προσλήψεις 12μηνιτών είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος».

13 διμηνίτες για την κάλυψη εποχικών αναγκών

Σε άλλη απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. της ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ, και η οποία έγινε γνωστή μέσω της... “Διαύγειας”, εγκρίνεται η πρόσληψη 13 ατόμων με 2μηνη διάρκεια εργασίας, για την κάλυψη εποχικών αναγκών.

Στη σχετική απόφαση αναφέρεται ότι οι 10 προσλήψεις αφορούν σε εργαζόμενους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Ηρακλείου και άλλες 3 προσλήψεις αφορούν σε άτομα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων στα Αθλητικά Κέντρα του Δήμου.

Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΑΑΗ-Α.Ε. ΟΤΑ αποφάσισε να διακηρύξει συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου με αντικείμενο “Τεχνική διαχείριση και λειτουργία των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων”, προϋπολογισμού 48.559 ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News