Στην «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» τα βασικά παράπονα των επισκεπτών της Κρήτης

Κρήτη
Στην «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» τα βασικά παράπονα των επισκεπτών της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής που στοχεύει στην διόρθωση όλων των άσχημων εικόνων που πολλές φορές φέρνουν την Κρήτη στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής

Ποια είναι τα βασικά παράπονα των επισκεπτών της Κρήτης μέσα από ερασιτεχνικά βίντεο αλλά και φωτογραφίες που συχνά φιγουράρουν στο διαδίκτυο ως κακώς κείμενα του κρητικού τουρισμού.

Βάζουμε στο μικροσκόπιο όλα τα σημεία αυξημένης επισκεψιμότητας στο νησί και μέσα από μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα με τη σημαντική βοήθεια των ξεναγών αποτυπώνουμε όλα εκείνα που πρέπει άμεσα να γίνουν ως παρεμβάσεις και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης.

Από την Κνωσσό μέχρι την Σπιναλόγκα και από το Αρκάδι μέχρι τον Μπάλο και τα Χανιά παρουσιάζουμε την κατάσταση που επικρατεί σε αυτές τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως σημεία κατατεθέν για την κρητική τουριστική βιομηχανία.

Τι πρέπει να γίνει με την μορφή παρεμβάσεων, αλλά και σε ποιες περιοχές έχουν γίνει επί της ουσίας παρεμβάσεις.

Απόψε στις 22:00 σε «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» ξεναγοί, άνθρωποι από τον Α’ και Β’ βαθμό της αυτοδιοίκησης, αλλά και απλοί πολίτες συμμετέχουν σε μια δημοσιογραφική έρευνα που στοχεύει στην διόρθωση όλων των άσχημων εικόνων που πολλές φορές φέρνουν την Κρήτη στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής.

Στο πλατό το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης και Θήρας, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού της περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Κάθε Δευτέρα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV: «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News