Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου μαθητή από 60χρονο συμμαθητή του - Καταγγελία σοκ

Κρήτη
Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου μαθητή από 60χρονο συμμαθητή του - Καταγγελία σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον κάλεσε σπίτι του για να δουν “ροζ” ταινίες και επιχείρησε να τον “ρίξει” στο κρεβάτι

Κλειστά στόματα, φοβισμένα βλέμματα και το μυστικό... παραμένει ένοχο, αν και έχει ήδη εμπλακεί η Αστυνομία για την υπόθεση μαθητή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από συμμαθητή του σε σχολείο της Κρήτης! Ο μαθητής που υπέστη τη σεξουαλική παρενόχληση είναι 15 ετών και ο συμμαθητής... 60 ετών! Το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις...

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή, ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές για τυχόν θυματοποίησή τους από τον ίδιο άνθρωπο.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πλήρως από τους εκπαιδευτικούς κύκλους, όμως τηρείται ένα είδος ομερτά... φοβούμενοι οι εκπαιδευτικοί ότι θα διασυρθεί το εν λόγω σχολείο! Πάντως, οι πληροφορίες της εφημερίδας  “Νέα Κρήτη” αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα.

Την ίδια ώρα, μαθητές του εν λόγω σχολείου και οι γονείς τους είναι σοκαρισμένοι, ενώ, όταν μαθεύτηκε η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ο 15χρονος μαθητής από τον 60χρονο συμμαθητή του, υπήρξε άμεσα κινητοποίηση για να απομονωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος από τους ανηλίκους.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, αν σκεφτεί κάποιος ότι τα σχολεία έχουν ανοίξει από τις 11 Σεπτεμβρίου, και το έκανε γνωστό το ίδιο το αγόρι, όταν αποκάλυψε έντρομο τα όσα του συνέβησαν στους γονείς του, και εν συνεχεία στη διεύθυνση του σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει έρευνα και να αποκαλυφθεί πως θύματα των σεξουαλικών ορέξεων του 60χρονου είχαν πέσει και άλλα παιδιά-μαθητές του σχολείου (να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως και ο 60χρονος φοιτούσε στο εν λόγο σχολείο και ήταν συμμαθητής με τα παιδιά που επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά). Η προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης δεν έγινε στους χώρους του σχολείου, αλλά στο σπίτι του 60χρονου.

Το περιστατικό μαθεύτηκε στο σχολείο, με τους γονείς του 15χρονου να προβαίνουν σε μήνυση σε βάρος του 60χρονου, καθώς, μετά από έρευνα που έγινε στο σχολείο, παιδιά-θύματά του, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν, “έσπασαν” τη σιωπή τους και αποκάλυψαν πως και εκείνα είχαν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά από τον εν λόγω συμμαθητή τους.

Κατόπιν τούτου ο 60χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομακρύνθηκε από το σχολείο. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης έχει ενημερωθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, ενώ έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα. Ωστόσο, το όλο συμβάν ήταν αρκετό για να αναστατώσει τόσο τους γονείς όσο και τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου, με τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανηλίκων ως φαίνεται, δυστυχώς, να μην έχουν τέλος...

Τον κάλεσε σπίτι του για να δουν “ροζ” ταινίες!

Τόσο οι γονείς όσο και ο 15χρονος για ευνόητους λόγους θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Το όλο συμβάν φέρνει σήμερα στο φως η εφημερίδα  “Νέα Κρήτη”, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία καταγγελίας που έγινε από άλλον μαθητή του ίδιου σχολείου, που ζήτησε την τήρηση της ανωνυμίας του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μαθητής του σχολείου που έκανε την καταγγελία, ο 60χρονος, παριστάνοντας τον φίλο, κατάφερε να πείσει το 15χρονο αγόρι να πάνε στο σπίτι του τελειώνοντας το μάθημα, για να μιλήσουν και να χαλαρώσουν. Στο σπίτι όμως του 60χρονου, το 15χρονο αγόρι έμελλε να ζήσει μια άκρως τρομακτική εμπειρία, που μάλλον θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μαθητής του σχολείου ο οποίος θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό τηλεφωνώντας στη “Ν.Κ.”, οι διαθέσεις του 60χρονου άρχισαν σιγά-σιγά να ξεφεύγουν κατά πολύ από το φιλικό επίπεδο, φέρνοντας σε δύσκολη, άβολη και δυσάρεστη θέση τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος δεν ήξερε από πού να φύγει για να προστατευτεί από τις πονηρές ορέξεις του.

«Όταν πήγαν στο σπίτι, ο 60χρονος έβαλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μιλούσε συνέχεια για το σεξ και επιχείρησε να “ρίξει” τον 15χρονο στο κρεβάτι», τόνισε φανερά σοκαρισμένος ο μαθητής που επικοινώνησε με τη “Ν.Κ.”, μεταφέροντας τα όσα τους είπε ότι έζησε στο σπίτι του 60χρονου ο 15χρονος. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος δεν είχε προσκαλέσει μόνο μία φορά το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, αλλά δύο, επιχειρώντας και τις δύο φορές να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News