Προσφορές έκπληξη στη σημερινή δημοπράτηση του ΒΟΑΚ!

Κρήτη
Προσφορές έκπληξη στη σημερινή δημοπράτηση του ΒΟΑΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη για τους δυο διαγωνισμούς του ΒΟΑΚ ρίχνονται όλοι οι μεγάλοι ελληνικοί όμιλοι

«Πόλος» έλξης για τους μεγάλους ελληνικούς κατασκευαστικούς «παίκτες» αλλά και για ξένες μεγάλες εταιρείες, από Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ και Νοτια Αφρική(!) αποδεικνύεται στη πράξη το μεγάλο έργο ανακατασκευής του ΒΟΑΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες (και εν'αναμονή επίσημων ανακοινώσεων) στη σημερινή διπλή δημοπράτηση για τα τμήματα Χανιά - Χερσόνησος και Χερσόνησος - Νεάπολη Λασιθίου είχαμε από 5 προσφορές αντίστοιχα σε κάθε διαγωνισμό!

Πέντε σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πλαίσιο του διαγωνισμού παραχώρησης για το τμήμα Χανιά-Χερσόνησος και άλλα 5 σχήματα κατέθεσαν προσφορές στο  πλαίσιο του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη Λασιθίου.

Η σημερινή δημοπράτηση ήρθε να επιβεβαιώσει πλήρως τα διαδοχικά ρεπορτάζ της εφημερίδας ''Νέα Κρήτη'' και του neakriti.gr, μιας και στη μάχη για τους δυο διαγωνισμούς του ΒΟΑΚ ρίχνονται όλοι οι μεγάλοι ελληνικοί όμιλοι ενώ επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον των Γάλλων και των Ισραηλινών.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον πρώτο διαγωνισμό για το τμήμα Χανιά-Χερσόνησος εκδήλωσαν ενδιαφέρον κατά τη σημερινή διπλή δημοπράτηση οι :

- ΕΛΛΑΚΤΩΡ (μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις).

- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

- J&P ΑΒΑΞ +0,55% ΑΒΑΞ.

 - Ο Γαλλικός όμιλος Vinci.

 - Η κοινοπραξία της Μυτιληναίος με την ισπανική Acciona 

Στο δεύτερο διαγωνισμό για το τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι:

- ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

- Κοινοπραξία Μυτιληναίος - Acciona - Intertoll (Νοτιοαφρικανικών συμφερόντων)

- J&P ΑΒΑΞ +0,55% ΑΒΑΞ

- Ο Ισραηλινός όμιλος Shikun Binui.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News