Βαρύ πένθος στον Εργοτέλη για το χαμό του Κωνσταντίνου Νέγκα

Κρήτη
Βαρύ πένθος στον Εργοτέλη για το χαμό του Κωνσταντίνου Νέγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθιά θλίψη για την απώλεια του 37χρονου άνδρα

Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Εργοτέλη η είδηση για τον ξαφνικό χαμό του 37χρονου Κωνσταντίνου Νέγκα, γιου του πρώην οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αντώνη Νέγκα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ Εργοτέλης, όσο και ο Ερασιτέχνης, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά Νέγκα…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την βαθιά της θλίψη και τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Νέγκα για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Κωσταντίνου. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Εργοτελίτης, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Η ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Η οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο θάνατο του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΕΓΚΑ, υιό του Αντώνη Νέγκα, συλλυπάται τους οικείους του εκλιπόντος για την απίστευτη τραγωδία που βιώνουν. Η υπερηφάνεια τους για τη ζωή του άτυχου Κώστα ας τους δίνει δύναμη να αντέξουν. Σύσσωμο το Δ.Σ. θα παρευρεθεί στην κηδεία.

Να σημειωθεί ότι τον 37χρονο αντρα εντόπισε νεκρό το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας του στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία ενώ το πιθανότερο είναι να υπέστη ανακοπή.

Το neakriti.gr εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News