Τραγικό «παιχνίδι» για τον Δ. Ανδρουλάκη: Ζητούσε να φτιαχτεί η λακκούβα και σε αυτήν έχασε το γιο του

Κρήτη
Τραγικό «παιχνίδι» για τον Δ. Ανδρουλάκη: Ζητούσε να φτιαχτεί η λακκούβα και σε αυτήν έχασε το γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασαν παιδιά και γονείς σε τροχαία δυστυχήματα και συγκλόνισαν στην «Ώρα Αιχμής»

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που μοιράστηκαν με το κοινό της ΚΡΗΤΗ TV, άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν παιδιά ή γονείς σε τροχαία δυστυχήματα.

Έχασε το γιο του σε λακκούβα που είχε ζητήσει να επισκευαστεί

Ο Δημήτρης Ανδρουλάκης έχασε το παιδί του εξαιτίας μιας λακκούβας απέναντι από το σπίτι του στα Χανιά. Ο ίδιος είχε υποδείξει στη Δημοτική Αρχή το συγκεκριμένο σημείο χωρίς να γνωρίζει το «παιχνίδι» που του επεφύλαξε η μοίρα.

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, ο κ. Δημήτρης απλά συγκλόνισε με τα όσα είπε, καθώς στην ίδια  λακκούβα που είχε υποδείξει, έχασε τον Νικήτα του, ένα νεαρό αστυνομικό που μετέβη στα Χανιά για να δει την οικογένειά του, από την Αθήνα όπου διέμενε.

Ο κ. Δημήτρης «άγγιξε» κάθε Κρητικό, μιλώντας για την δική του τραγωδία. Ακόμη πιο τραγική πτυχή της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι η λακκούβα αποκαταστάθηκε μία ημέρα πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο του παιδιού του, τον Απρίλιο του 2010.

«Έχασε» τη Στέλλα της έξω από το Πολυτεχνείο

Συγκλονιστική, όμως, ήταν και η Βαρβάρα Γιοράν, που έχασε τη Στέλλα της - αλλά και το Γιάννη, το φίλο του νεαρού κοριτσιού - την ώρα που περπατούσαν έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

(Οι δύο φοιτητές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο Πολυτεχνείο)

Τα δύο παιδιά παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Γεωργιανός, με την τραγωδία που πριν από δύο χρόνια συγκλόνισε το Πανελλήνιο να βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η κ. Βαρβάρα μίλησε στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα για τον δικό της «Γολγοθά», για τη δική της απώλεια, για τη δική της Στέλλα που δεν θα ξαναδεί.

«Είναι φονιάς αυτός που παρέσυρε τον πατέρα μου»

Τραγική είναι και η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού από τα Χανιά, της Τζωρτζίνας Παπαγρηγοράκη, που μίλησε για τον πατέρα της που έχασε σε τροχαίο και αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μια οικογένεια όταν χάνει το στήριγμα της τόσο ξαφνικά.

Η νεαρή Τζωρτζίνα Παπαγρηγοράκη περιέγραψε το τροχαίο του πατέρα της, ο οποίος παρασύρθηκε από βαρύ όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο «Είναι φονιάς, είναι φονιάς αυτός ο άνθρωπος, που την επόμενη μέρα της δικής μας τραγωδίας, ήταν ξανά στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι «Κάτι πρέπει να γίνει με την τιμωρία αυτών των οδηγών που πολλές φορές την επόμενη μέρα ακριβώς από ένα δυστύχημα είναι έτοιμοι να σκοτώσουν ξανά...».

Μετά τα θανατηφόρα ανέπτυξαν έντονη δράση κατά των τροχαίων

Συγκλονιστικές όμως ήταν και οι ιστορίες του Σταύρου Πολέντα και του Γιώργου Καραβιώτη. Μάλιστα, οι δύο άνδρες και η νεαρή Τζωρτζίνα βρήκαν την δύναμη να μπουν στη διαδικασία να αναπτύξουν μια έντονη δράση για να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους από τα τροχαία, προσπαθώντας να τους μεταφέρουν και τον αβάσταχτο πόνο που προκαλεί η απώλεια αγαπημένων προσώπων στους δρόμους του νησιού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News