«Παρανάλωμα του πυρός» έγινε το ρακοκάζανο – Στο «πόδι» η Μεσαρά

Κρήτη
«Παρανάλωμα του πυρός» έγινε το ρακοκάζανο – Στο «πόδι» η Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή ενώ το κτίριο κατέρρευσε

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη ρακοκάζανο στις Μοίρες και συγκεκριμένα έξω από το Πετροκεφάλι, το οποίο και τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Πέμπτης έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε. 

Η αναστάτωση στην περιοχή ήταν μεγάλη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος από την έκρηξη που έγινε, ακούστηκε μέχρι και της Μοίρες.

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 14 πυροσβέστες που χάρη στην άμεση επέμβαση δεν προκλήθηκε κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς και η φωτιά είχε ήδη περιοριστεί πριν τις 11 το βράδυ.Ωστόσο είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές οι εικόνες από την περιοχή με το πρώτο φως της ημέρας.

(Αριστερά στη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης)

Έχασε τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες

Η επιχείρηση της οικογένειας Γεωργιλαδάκη που ήταν «κόσμημα» για την περιοχή και καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του χώρου που είναι απογοητευμένος από την εικόνα που αντίκρισε, έλειπε στο Ηράκλειο όταν ειδοποιήθηκε για το συμβάν και δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Η επιχείρηση ξεκίνησε για πρώτη φορά τη λειτουργία της πέρυσι και θα άνοιγε τη Δευτέρα για τη φετινή χρονιά, ενώ είχε σχεδιαστεί μια μικρή γιορτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News