Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λίγο πριν πετάξουν για Βέλγιο

Κρήτη
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λίγο πριν πετάξουν για Βέλγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία συνελήφθη ένας 26χρονος, ενώ ένας 20χρονος συνελήφθη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», όταν ένας 26χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε έναν 20χρονο μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Επιπλέον, συνελήφθη και ο 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έπειτα από έλεγχο και συνοδευόμενος από τον 26χρονο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου 26χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 20χρονος συνοδευόμενος από τον 26χρονο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News