Σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα ο δράστης του φονικού στα Δειλινά - Αποχαιρετούν τη Μαρίνα

Κρήτη
Σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα ο δράστης του φονικού στα Δειλινά - Αποχαιρετούν τη Μαρίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αύριο πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 60χρονος, που κατηγορείται για το έγκλημα με θύμα την 53χρονη γυναίκα στα Δειλινά. Αφού πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα, με τον τελευταίο να του ασκεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 12 το μεσημέρι, χωρίς να έχει οριστεί δικηγόρος.

 Την στιγμή που η 53χρονη γυναίκα ,θύμα του άγριου φονικού στα Δειλινά από τον πρώην κουνιάδο της, οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικία στο Νέο Κοιμητήριο, αφού προηγουμένως τελέστηκε η κηδεία της στην εκκλησία του Αγ. Στυλιανού στα Δειλινά,  στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρισκόταν την ίδια ώρα για να απολογηθεί ο 60χρονος φερόμενος δράστης.

Τα μέτρα  ήταν δρακόντεια, με εμφανή την αστυνομική παρουσία, ενώ ο ίδιος σιδηροδέσμιος ανεβηκε τα σκαλιά των δικαστήριων για να φθάσει στο γραφείο του εισαγγελέα.

Την έσφαξε ο κουνιάδος της με δεκάδες μαχαιριες

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από χθες την πόλη του Ηρακλείου, όπου μια 53χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρήκε φρικτό τέλος από τα χέρια του πρώην κουνιάδου της: Ο 60χρονος άνδρας μετέβη νωρίς χθες το πρωί στην καφετέρια που διατηρούσε η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στη συνοικία των Δειλινών και την έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές... Η αδικοχαμένη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα της Κρητικιάς Μις Υφήλιος 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, βρήκε τραγικό θάνατο, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News