Σκότωσε κατά λάθος τον κτηνοτρόφο - Ομολόγησε ο φίλος του

Κρήτη
Σκότωσε κατά λάθος τον κτηνοτρόφο - Ομολόγησε ο φίλος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O 60χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του ισχυριζόμενος ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του.

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 63χρονου κτηνοτρόφου από τα Χανιά χθες το πρωί σε δύσβατη τοποθεσία στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου. Ένας 60χρονος φίλος του θύματος που βρισκόταν μαζί του στο ποιμνιστάσιο του, ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε κατά λάθος τον 63χρονο.  

Από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων διερευνούσε με προσοχή την υπόθεση καθώς υπήρχαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ο 63χρονος δεν αυτοτραυματίστηκε με την κυνηγετική του καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ,σημαντικό στοιχείο που οδήγησε μέσα σε λίγες ώρες στην εξιχνίαση της υπόθεσης, είναι ότι ο κτηνοτρόφος έφερε τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα σε δύο διαφορετικά σημεία του σώματος του.

Επιπλέον, ο άτυχος 63χρονος είχε αναπηρία στο ένα χέρι. Γι αυτό εξάλλου και ζήτησε από τον 60χρονο φίλο του να πάει μαζί του στο ποιμνιστάσιο του, προκειμένου να τον βοηθήσει να σκοτώσουν μια κατσίκα από το κοπάδι του. Λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί κι ενώ ο 60χρονος βρισκόταν στο ύψωμα όπου βρίσκεται η στάνη, ο 63χρονος που ήταν σε χαμηλότερο σημείο μέσα σε μια χαράδρα, έπεσε νεκρός.

Ως αργά χθες, στο σημείο παρέμενε δύναμη της αστυνομίας, ενώ ο 60χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του ισχυριζόμενος ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή στη σωρό του άτυχου κτηνοτρόφου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News