Μαρίνα Τζωρμπατζάκη: Το θύμα της στυγερής δολοφονίας στα Δειλινά

Κρήτη
Μαρίνα Τζωρμπατζάκη: Το θύμα της στυγερής δολοφονίας στα Δειλινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.

Θύμα  η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη , μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ και δήλωσε ότι δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας. «Ξέρω πως το τελευταίο διάστημα ο θείος δεν ήταν καλά και τσακωνόταν συνέχεια με τη μητέρα μου».

«Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις μέχρι και πριν από ένα μήνα. Ο θείος μου τότε άρχισε να έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν δώσαμε σημασία» λέει η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε και καταλήγει: «το πρωί, ήρθαν και με ξύπνησαν. Τότε έμαθα τι είχε συμβεί».

Αδερφός φερόμενου δράστη: «Εγώ πονάω πιο πολύ από τον καθένα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – μια από τις κόρες της άτυχης γυναίκας – από τον πρώτο γάμο, για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα τα στοιχεία το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει δραματικά.

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε στο σπίτι του αδερφού του και το πρωί πήγε στην καφετέρια και φαίνεται να δολοφόνησε τη μάνα.

Τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνει και ο αδερφός του φερόμενου ώς δράστη και πρώην άντρας της νεκρής γυναίκας, προσθέτοντας ότι αν και είχαν δύο χρόνια να μιλήσουν οι δύο άντρες μεταξύ τους, χθες βράδυ ο φερόμενος δράστης πήγε στο σπίτι του αδερφού του και του ζήτησε να μείνει.

Στη συνέχεια ο πρώην σύζυγος έφυγε από το σπίτι και δεν γνωρίζει τι απέγινε. 

"Εγώ πονάω πιο πολύ από τον καθένα" ισχυρίστηκε κλαίγοντας ο αδελφός του φερόμενου δράστη και πρώην άντρας της νεκρής γυναίκας και προσθέτει : «Δεν ήταν παραβατικός ο αδερφός μου. Είχα δύο χρόνια να τον δω χθες βράδυ ήρθε σπίτι μου και κοιμήθηκε . Εγώ τον άφησα να μείνει αλλά έφυγα μετά και δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, μέχρι που έμαθα σήμερα τα όσα έγιναν . 

Εγώ χώρισα και η πρώην γυναίκα μου κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή της. Είχα κάποιες περιπέτειες μπήκα φυλακή, είχα κάνει κάποιες ληστείες και εξαιτίας και της βίαιης συμπεριφοράς μου δεν μου μιλούσανε τα παιδιά. Όταν βγήκα προσπάθησα να φτιάξω της ζωή μου . Η κόρη μου φιλοξενούσε τον αδερφό μου και τον είχε σαν πατέρα».

Συνελήφθη ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

Ελάχιστες ώρες από το φονικό που σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στα Δειλινά με θύμα μια 53χρονη γυναίκα και ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, συνελήφθη.

Η σύλλληψη του έγινε γύρω στις 11 το πρωί, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν είπε κάτι ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Το πρωί της Τετάρτης, και ενώ η ίδια πήγε στο καφέ που εργαζόταν στα Δειλινά, στο σημείο την περίμενε ο 60χρονος δράστης, με τον οποίο μάλιστα συνδεόταν συγγενικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θύμα και φερόμενος δράστης, διαπληκτίστηκαν έντονα. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά και η αφορμή για τον καβγά τους, φαίνεται να είχε ως αφετηρία προσωπικές διαφορές.

Μετά από λίγα λεπτά ο 60χρονος όπως όλα δείχνουν μαχαίρωσε το θύμα και εξαφανίστηκε από το σημείο, με μηχανάκι που ο ίδιος οδηγούσε.

Οι περίοικοι που αντηλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες η γυναίκα δεν άντεξε στις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε και κατέληξε.

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

"Συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο, για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής

Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News