Κρήτη

Οι Κρητικές του Greece΄s Next Top Model

Από το "Miss Κρήτη" στο GNTM: Οι εστεμμένες των Παγκρήτιων Καλλιστείων κατακτούν το χώρο της μόδας!

Μεγάλη επιτυχία στο χώρο του μόντελινγκ φαίνεται ότι σημειώνουν τα κορίτσια που έχουν συμμετάσχει στα Παγκρήτια Καλλιστεία.

Ειδικότερα, έπειτα από την πρόκριση της Miss Κρήτη 2016 Κατερίνας Πασαλάρη στον τελικό του Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young, η οποία μάλιστα κατάφερε να μπει στην τελική 10άδα, τρεις ακόμη εστεμμένες των Παγκρήτιων Καλλιστείων απασχολούν αυτές τις μέρες τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κατάφεραν και πέρασαν στην τελική φάση του Greece΄s Next Top Model.

Ο λόγος για τη Χριστιάννα Σκούρα η οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς κατακτώντας τον τίτλο της Α΄ Αναπλ. Miss Κρήτη το 2015, την Έλντα Λάσκα η οποία το 2014 είχε στεφθεί Β΄ Αναπλ. Miss Κρήτη και τη Μιχαέλα Φωτιάδη η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Κρήτη Γιάνγκ το 2011.

Και τα τρία κορίτσια, αφού ξεχώρισαν ανάμεσα από εκατοντάδες υποψήφιες από όλη την Ελλάδα στις οντισιόν και στα bootcams, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να πάρουν τελικά τα τρία από τα είκοσι εισιτήρια για το σπίτι της ομορφιάς, κάνοντας το όνειρο τους πραγματικότητα.

Κατά την παραμονή τους στο σπίτι του γνωστού reality, τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν απαραίτητα εφόδια για μια μελλοντική σπουδαία πορεία στο χώρο της μόδας ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου. Επιπλέον, η τηλεοπτική παραγωγή του Greece΄s Next Top Model θα τους χαρίσει την δυνατότητα της αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο δίνοντάς τους την ευκαιρία να τις γνωρίσει ο κόσμος.

Είναι ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, που εστεμμένες του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, έχουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και εκπροσωπούν επάξια το νησί μας.

Άλλωστε, ο σκοπός των Παγκρήτιων Καλλιστείων είναι η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, δίνοντας παράλληλα στις κοπέλες όλα τα εφόδια για μια μελλοντική επαγγελματική καριέρα.

Χριστιάννα Σκούρα

Έλντα Λάσκα

Μιχαέλα Φωτιάδη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια