«Μάγεψε» τους πάντες ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στον Ημιμαραθώνιο

Κρήτη
«Μάγεψε» τους πάντες ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης στον Ημιμαραθώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί μας βρέθηκε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης

Έγινε, την Κυριακή που μας πέρασε, στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο καθιερωμένος, πλέον, «Ημιμαραθώνιος Κρήτης» με συμμετοχή δυόμισι χιλιάδων και πλέον αθλητών από πολλές χώρες του κόσμου και όλη την Ελλάδα.

Δε θα μπορούσε βέβαια, από αυτό το μεγάλο και σημαντικό γεγονός, να απουσιάζει ο Όμιλος των Βρακοφόρων της Κρήτης, ο οποίος χόρεψε στο κατάμεστο από πέντε χιλιάδες αθλητές και θεατές, με διπλάσια αποστολή από πέρυσι και δύναμη 40 χορευτών.

Το μουσικό συγκρότημα των Καραγιώργη - Γλυκοκόκαλου και των συνεργατών τους συνόδευσε μουσικά τους χορευτές του μεγάλου συλλόγου της Κρήτης και το κοινό τούς συνόδευε ρυθμικά με το χειροκρότημά του και τους αποθέωσε κυριολεκτικά.

Οι διοργανωτές κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι στο τέλος ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Ομίλου Στέλιο Κιαγιαδάκη και δεξιώθηκαν την αποστολή με παραδοσιακά εδέσματα, καλό κρασί, ρακή, πιλάφι και βραστό, ενώ οι μαντινάδες του Κυριάκου Καραγιώργη έδιναν κι έπαιρναν.

Εκτός από τους θεατές και τους διοργανωτές τα εύσημα στον Όμιλο απένειμαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Τέλος, όλοι οι εμπλεκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου στον 5ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News