Κορυφώνεται η αγωνία για τον άντρα που στραβοκατάπιε σουβλάκι στις Μοίρες

Κρήτη
Κορυφώνεται η αγωνία για τον άντρα που στραβοκατάπιε σουβλάκι στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και στο Κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε αρχικά, σήμανε "συναγερμός" προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή

Ώρες αγωνίας εξακολουθεί να ζει η οικογένεια του 30χρονου άντρα, που από μία μπουκιά σουβλάκι που έφαγε στις Μοίρες, βρέθηκε να νοσηλεύεται τα τελευταία 24ώρα στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί και σήμερα να χαρακτηρίζεται κρίσιμη και παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, με την ελπίδα των δικών του ανθρώπων, σύντομα η περιπέτεια του να έχει αίσια έκβαση.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, οπότε και ο 30χρονος είχε πάει σε εγκαίνια στις Μοίρες.

Εκεί κατανάλωσε σουβλάκι, κίνηση που αποδείχτηκε… μοιραία καθώς φαίνεται να στραβοκατάπιε και να σωριαστεί αναίσθητος χωρίς αισθήσεις στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου εκεί οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή προχωρώντας σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε το εφημερεύον νοσοκομείο και με ασθενοφόρο μετά από λίγη ώρα αναχώρησε για το Ηράκλειο δίνοντας πλέον μια πραγματική μάχη για τη ζωή του.

«Aπόγευμα Κυριακής  γύρω στις 7 το ΕΚΑΒ μετέφερε από τις Μοίρες τον 30χρονο στο νοσοκομείο μας, που εφημέρευε. Φαίνεται να του «έκατσε» η μπουκιά με αποτέλεσμα τώρα να είναι με αναπνευστήρα στην εντατική και οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγεία του», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr ο κ. Μοσχοβάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News