Άγριος καβγάς Βαρδάκη - Κεγκέρογλου στην «Ώρα Αιχμής»

Κρήτη
Άγριος καβγάς Βαρδάκη - Κεγκέρογλου στην «Ώρα Αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άναψαν τα αίματα» στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV

Άγριος καβγάς χωρίς προηγούμενο στο πλατό της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» με την κατάσταση να δυναμιτίζεται επικίνδυνα όταν στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε το θέμα του έργου του ΒΟΑΚ.

Η κόντρα ξεκίνησε ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου για να «ανάψουν τα αίματα» για τα καλά με την παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Μανόλη Συντιχάκη.

Πολλές φορές η συζήτηση διεκόπη καθώς τα νεύρα και οι φωνές «χτυπούσαν κόκκινο».

«Λάδι στη φωτιά» έριξε και το θέμα των περικοπών στις συντάξεις, όπως και οι συλλογικές συμβάσεις των ξενοδοχουπαλλήλων, για πάρει «φωτιά» η συζήτηση και τα «πυρά» να είναι εκατέρωθεν ανάμεσα στους ομιλητές.

Στην άκρως εκρηκτική τηλεοπτική συζήτηση που είχε έντονες φραστικές επιθέσεις συμμετείχαν οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Κεφαλογιάννης από την ΝΔ, Βασίλης Κεγκέρογλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Μανόλης Συντιχάκης από το ΚΚΕ.

Με αφορμή τη τοποθέτηση του Σωκράτη Βαρδάκη, όταν δέχτηκε «πυρά» από το Βασίλη Κεγκέρογλου, ότι ο δρόμος προς το χωριό του φτιάχτηκε από τη Χούντα, μετά από μία έντονη πολιτική αντιπαράθεση από το Βασίλη Κεγκέρογλου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του «Κινήματος Αλλαγής», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό ότι τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγουν να υποστηρίξουν την Κυβερνητική πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με  την υπερφορολόγηση και τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, την απαξίωση των θεσμών και των ανεξάρτητων αρχών, την εγκατάλειψη της υπαίθρου, τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, την περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, την αδυναμία στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας από τις τράπεζες, αφού οι συνέπειες της είναι οδυνηρές για τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους επιστήμονες. Τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής είναι ορατά παντού και στην Κρήτη.

Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους να υλοποιήσουν έγκαιρα το πρόγραμμα της δακοκτονίας που καταστρέφει την ελαιοκαλλιέργεια, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την εγκατάλειψη των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας, την εξαίρεση της Κρήτης από το μεταφορικό ισοδύναμο.

Κατανοούμε απολύτως την αδυναμία αυτή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστούν την κυβερνητική πολιτική, κατανοούμε την επιλογή τους να απαξιώνουν τα έργα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που έφεραν πρόοδο στη Περιφέρεια, την ύπαιθρο και όλη την Ελλάδα με τα ανύπαρκτα δικά τους έργα τέσσερα (4) σχεδόν χρόνια τώρα.

Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι μπροστά στην απελπισία τους να υπερασπιστούν τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τελευταία ενισχύθηκε με την «καραμανλική σκέψη της πράξης», θα διέπρατταν το μεγάλο ολίσθημα να «υμνούν» τη χούντα και μάλιστα ότι αυτό θα γινόταν από ανθρώπους που στηρίχθηκαν από την παράταξη για να ανέλθουν κοινωνικά και πολιτικά, όπως ο κ.Βαρδάκης.

Δυστυχώς για αυτούς, οι Ηρακλειώτες και όλοι οι πολίτες της Κρήτης έχουν και μνήμη και κρίση και όταν θα έρθει η ώρα, θα τους δώσουν την κατάλληλη απάντηση για τις ύβρεις, τα μεγάλα ψέματα και την ανικανότητα τους.»

Δείτε το "εκρηκτικό" απόσπασμα από την εκπομπή "Ώρα Αιχμής"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News