Τους έκλεψαν «χαρίσματα» και κοσμήματα ανήμερα του γάμου τους - Άμεση η σύλληψη

Κρήτη
Τους έκλεψαν «χαρίσματα» και κοσμήματα ανήμερα του γάμου τους - Άμεση η σύλληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χαρά μετατράπηκε σε θλίψη και οργή για νιόπαντρο ζευγάρι

Αυτό και αν είναι ατυχία. Ο λόγος για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, στα Χανιά, που έμελλε να από τις πρώτες στιγμές του έγγαμου βίου του να ζήσει μία μεγάλη στενοχώρια.

Και αυτό γιατί τα "χαρίσματα" του γάμου του έκαναν φτερά λίγες ώρες μετά το μυστήριο.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής οπότε και τελέστηκε ο γάμος. Με το που ολοκληρώθηκε το μυστήριο, όπως συνηθίζεται άλλωστε, τα φακελάκια των καλεσμένων μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος και συγκεκριμένα στο σπίτι του ζευγαριού.

Η χαρά όμως μετατράπηκε σε θλίψη και οργή όταν το ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι, μετά το γλέντι, διαπίστωσε ότι το «πουγκί» με τα χαρίσματα είχαν εξαφανιστεί όπως και άλλα κοσμήματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών ενώ το ζευγάρι και το περιβάλλον του δύσκολα θα ξεχάσει την ατυχία που το βρήκε με το ξεκίνημα του έγγαμου βίου του.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τελικά  ήταν θέμα ωρών και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων τα οποία μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται να εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες  στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 20 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (07.10.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από τρεις οικίες χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο 18χρονος με τον 20χρονο διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες (08.10.2018) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News