default-image

Β.Κρητικός: 150.000 οι πλειστηριασμοί την επόμενη διετία

Κρήτη
Β.Κρητικός: 150.000 οι πλειστηριασμοί την επόμενη διετία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ.Λεκάκης: 280.000 οι επιχειρήσεις που έκλεισαν τη δεκαετία της κρίσης - Μ.Κουμαντάκης: Δύσκολο το αύριο των επιχειρήσεων

Για 150.000 πλειστηριασμούς μέσα στην επόμενη διετία, δέσμευση της Κυβέρνησης στους δανειστές, μιλά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών - Καταναλωτών Βαγγέλης Κρητικός στον 98.4.

Καταγγέλλει  ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα ξεπουλήματος των παραγωγικών δομών της χώρας και πως απέστειλε εξώδικη επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό τους Αρχηγούς των Κομμάτων με τη στάση των τραπεζών , ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Αναφορικά με το επιχείρημα περί λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των κακοπληρωτών ο Βαγγέλης Κρητικός είπε ότι αυτοί δεν ξεπερνούν το 10 με 15% του συνόλου των δανειοληπτών.

Μ.Λεκάκης: 280.000 οι επιχειρήσεις που έκλεισαν τη δεκαετία της κρίσης

400.000 οι επιχειρήσεις που χρωστούν σ’ ασφαλιστικά ταμεία

«Δεν αλλάζουν τα δεδομένα μας μεταμνημονιακά, όπως πρεσβεύουν στην Κυβέρνηση. Ακόμα και σήμερα μία στις τρείς επιχειρήσεις κινδυνεύει με λουκέτο», είπε στον 98.4 ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ Μπάμπης Λεκάκης, καθώς τα χρέη του Δημοσίου προς τον Ιδιωτικό Τομέα, η έλλειψη ρευστότητας και η απροθυμία επενδύσεων δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRY34MiWRx8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Μ.Κουμαντάκης: Δύσκολο το αύριο των επιχειρήσεων

Τα πραγματικά δεδομένα δεν δείχνουν θετικές προοπτικές

«Μετά από 10 χρόνια  το μόνο που καταφέραμε ήταν η μείωση του όγκου της Ελληνικής Οικονομίας κατά 30%» είπε στο 98.4 ο Πρόεδρος του ΕΣΗ Μανόλης Κουμαντάκης.

«Το σήμερα παρά τις εξαγγελίες περιλαμβάνει για τους επιχειρηματίες μόνο Χρέη , Λουκέτα, περιορισμένη Ρευστότητα κι Ανεργία» προσθέτει ενδεικτικά με το αύριο να φαντάζει δύσκολο κι αβέβαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News