Βίντεο ντοκουμέντο από την φωτιά στο κομμωτήριο

Κρήτη
Βίντεο ντοκουμέντο από την φωτιά στο κομμωτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.56 ξημερώματα Σαββάτου, άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τοποθετεί κουβάδες με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κομμωτήριο «abracatambra» της οικογένειας Δρακάκη επί της οδού Πετρακογιώργη, στο Μασταμπά και τρέπεται σε φυγή.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και σημειώνεται έκρηξη στο κομμωτήριο.

Αμέσως ειδοποιείται και σπεύδει η πυροσβεστική ενώ όπως είναι φυσικό εξαιτίας του ότι το κομμωτήριο είναι κατοικημένη περιοχή, υπήρξε αναστάτωση.

 Το neakrititi.gr αποκαλύπτει video ντοκουμέντο με τα όσα συνέβησαν καρέ - καρέ, στο κατάστημα του κ. Δρακάκη και όπως ακριβώς το κατέγραψε κύκλωμα ασφαλείας.

Από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφθασε δύναμη της πυροσβεστικής που κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο με το κομμωτήριο ωστόσο να έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο και η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού ενώ συγκλονισμένη η οικογένεια του Μιχάλη Δρακάκη που πήγαν εν συνεχεία και έδωσαν κατάθεση στη αστυνομία, αδυνατώντας την ίδια στιγμή να συνειδητοποιήσουν και να δώσουν εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο η επιχείρηση της οικογένειας μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News