Δυναμική παρουσία των Μινωικών Γραμμών στο Συνέδριο του Ομίλου Grimaldi

Κρήτη
Δυναμική παρουσία των Μινωικών Γραμμών στο Συνέδριο του Ομίλου Grimaldi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την προώθηση των θαλάσσιων μεταφορών ο Όμιλος Grimaldi, πραγματοποιεί στην Αθήνα την Ευρωμεσογειακη Συνέλευση έχοντας συγκεντρώσει σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Λαγονήσι, την αφρόκρεμα των θαλάσσιων μεταφορών της Ευρώπης και της Μεσογείου.

Στην διάρκεια των εισηγήσεων παρουσιάστηκαν όλα τα νέα δεδομένα αλλά και οι οικονομικοί δείκτες με στόχο την προώθηση της νέας χάραξης, θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων.

Το παρόν στο πολύ σημαντικό συνέδριο δίνουν κορυφαίοι εκπρόσωποι των θαλάσσιων μεταφορών αλλά και των μεγάλων λιμανιών της Μεσογείου. 

Δυναμική η παρουσία της Κρήτης με την παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών Αντώνη Μανιαδάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Μινωικών Γραμμών στην Κρήτη αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα των θαλάσσιων μεταφορών με σημείο αναφοράς, τα μεγάλα λιμάνια της Κρήτης αλλά και της Ελλάδος γενικότερα.

Παράλληλα ο κ. Μανιαδάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη δυναμική της Κρήτης και των λιμανιών της, αναφερόμενος στην ισχυρή παρουσία των Μινωικών Γραμμών πέραν από το λιμάνι του Ηρακλείου και στο λιμάνι των Χανίων με την δρομολόγηση  του υπερσύγχρονου πλοίου «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ», ενώ τόνισε και τη σπουδαιότητα της γραμμής που έχουν πλέον δρομολογήσει οι Μινωικές Γραμμές από το Ηράκλειο στις Κυκλάδες.

«Είναι σημαντική στιγμή για την Ελλάδα αλλά και τις θαλάσσιες μεταφορές η διεξαγωγή αυτού του εξαιρετικά σπουδαίου συνεδρίου του Ομίλου Grimaldi , καθώς μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι ελληνικές θαλάσσιες μεταφορές αλλά και η δυναμική των κρητικών και κατ’ επέκταση των Ελληνικών Λιμανιών».

Ο κος Grimaldi στη συνέντευξη τύπου σε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους χαρακτήρισε το 2018 χρόνια της Ελλάδας, με τη δυναμική της Grimaldi Group να είναι πολύ ισχυρή στον ελλαδικό χώρο.  

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην σπουδαία και καταλυτική δυναμική των Μινωικών Γραμμών στην Κρήτη και την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της Grimaldi Group τόνισε ότι ο σχεδιασμός θέλει επέκταση των δραστηριοτήτων στον ελλαδικό χώρο.

Την ίδια ώρα, ο κος Γκριμαλντι έκανε ειδική αναφορά στην γραμμή των Μινωικών Γραμμών στα Χανιά υπογραμμίζοντας την επιτυχία της αλλά και την δυναμική της στο λιμάνι της Σούδας αναφερόμενος στο πλοίο Μύκονος Πάλας που το χαρακτήρισε ως ένα πλωτό παλάτι ένα από τα καλύτερα πλοία που ταξιδεύουν σήμερα.

Τέλος, ο κος Grimaldi συνεχάρη τα στελέχη των Μινωικών Γραμμών στην Κρήτη για τους εντυπωσιακούς δείκτες στην κίνηση επιβατών που διακινήθηκαν με πλοία της Minoan Lines από Ηράκλειο και Χανιά, αλλά και από και προς τις Κυκλάδες.

«Η αύξηση της κίνησης είναι θεαματική» είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της   Grimaldi Group.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News