Neakriti.gr, το κορυφαίο site της περιφέρειας

Κρήτη
Neakriti.gr, το κορυφαίο site της περιφέρειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την κορυφαίο διάκριση GRAND AWARD τιμήθηκε το neakriti.gr στα Regional Media Awards

Μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα του site μας, και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, που μας τιμάτε καθημερινά, επιλέγοντας μας για την ενημέρωση σας.To Grand Award έρχεται να επισφραγίσει τη δυναμική πορεία του site μας και την υπεροχή του μεταξύ των αντίστοιχων ενημερωτικών site της Ελληνικής  περιφέρειας.Το Neakriti.gr απέσπασε την κορυφαία διάκριση «Grand Award», έχοντας συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των websites, τόσο για το περιεχόμενο όσο και για την τεχνολογία που υποστηρίζει.

Συνολικά 6 βραβεία δόθηκαν στην ομάδα του neakriti.gr

Τα βραβεία που απέσπασε το neakriti.gr στα Regional media Awards, επικεντρώνονται στο δημοσιογραφικό περιεχόμενο του site, τις σημαντικές δημοσιογραφικές καταγραφές που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα που υπηρετεί την ενημέρωση, τα ξεχωριστά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ που αναδεικνύουν την καθημερινότητα και τον άνθρωπο όπως επίσης και στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιεί στην ανανεωμένη του έκδοση που έχει τη σφραγίδα της ATCOM.

Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία που απέσπασε είναι:

- Βραβείο – best original Reporting για τη δημοσιογραφική αποστολή- ρεπορτάζ

 «Προσφυγικό, αποστολή σε Μυτιλήνη και Ειδομένη» του δημοσιογράφου Λευτέρη Κουμαντάκη και του φωτορεπόρτερ Νίκου Χαλκιαδάκη. 

- Βραβείο- integrated reporting

 Για την ενότητα Μουντιάλ που φιλοξενήθηκε στο site καθ΄όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ 2018 

- Βραβείο- Best use of multimedia Features – video – photography

Για το ρεπορτάζ: Καλάμι, συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ στο χωριό που σταμάτησε ο χρόνος

Με την υπογραφή του δημοσιογράφου Χριστόφορου Παπαδάκη και του φωτορεπόρτερ Νίκου Χαλκιαδάκη. 

- Βραβείο Best home page, για τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα της αρχικής σελίδας του site, από την ομάδα της ATCOM.

- Βραβείο Best responsive site, για την άριστη εμφάνιση και λειτουργικότητα του site σε όλες τις συσκευές.

- Βραβείο Best effectiveness campaign, για την καμπάνια που εφαρμόσαμε σε social media και τηλεόραση για την προώθηση του ανανεωμένο μας site. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η επικεφαλής του site Ανδριανή Αγγελιδάκη:

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι με ποιον κάνεις το ταξίδι. H ομάδα μας δουλεύει με πάθος και όραμα και κάθε χρόνο, κάθε μέρα, αυτό το ταξίδι γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό». 

Τα βραβεία Regional Media Awards

Τα βραβεία Regional Media Awards, διοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και είναι πλέον ένας θεσμός που επικεντρώνεται στα μέσα της περιφέρειας και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News