Κρήτη

Κορυφαίο media group αναδείχθηκε ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

Την κορυφαία διάκριση των Regional Media Awards απέσπασε ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV για την αριστεία & καινοτομία σε όλα του τα μέσα

Η σκληρή δουλειά, η αγάπη, η αφοσίωση και το πάθος των ανθρώπων του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV έρχονται να «σφραγιστούν» με τα Regional Media Awards, μία εκδήλωση – θεσμός για να περιφερειακά μέσα.

Μάλιστα, φέτος ο Όμιλος κατάφερε να αποσπάσει μία πολύ σημαντική διάκριση που δίνεται για πρώτη φορά και ανήκει επάξια στην ΚΡΗΤΗ TV!

Ο λόγος για το βραβείο Regional Media Group of the Year το οποίο δόθηκε στο media group που είχε σημαντικές διακρίσεις σε όλους τους τομείς, στα φετινά βραβεία.

Αυτό το βραβείο αποτελεί διάκριση που επιβεβαιώνει την ποιότητα, την πρωτοπορία και την αριστεία που διακρίνουν όλα τα μέσα του Ομίλου 29 χρόνια τώρα.

Στη φωτογραφία η κ. Ανδριανή Αγγελιδάκη Director neakriti.gr, η κ. Ελένη Κοκοσάλη Εμπορική διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV και ο κ. Κώστας Πετράκης, Marketing & Public Relations Department, παρέλαβαν τα βραβεία του Ομίλου. 

Η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Ελένη Κοκοσάλη, παρέλαβε το βραβείο που δόθηκε για πρώτη φορά στα Regional Media Awards:

«Σας ευχαριστούμε γι’ αυτή την ιδιαίτερη διάκριση. Καμία κατάκτηση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς το κοινό μας. Αναφερόμαστε, λογοδοτούμε και κρινόμαστε μόνο από το κρητικό κοινό, εντός και εκτός Κρήτης. Από αυτό χρειαζόμαστε καθημερινά κάθε βραβείο, κάθε έπαινο για να μπορέσουμε να πάρουμε δύναμη και να συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά εδώ και 29 χρόνια.

Όμως, και τα άλλα μέσα του Ομίλου απέσπασαν σημαντικά βραβεία, 22 στο σύνολό τους.

Αναλυτικά, η ΚΡΗΤΗ TV απέσπασε συνολικά 11 βραβεία.

Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» 2 βραβεία, το Ράδιο 98.4 τρία βραβεία και τέλος το site neakriti.gr κατέκτησε 6 βραβεία και επιπλέον το βραβείο Grand Digital Media Award!

Δείτε εδώ την τελετή βράβευσης των Regional Media Awards.

Τι είναι τα Regional Media Awards

Πρόκειται για τα βραβεία που πραγματοποιούνται για 3η συνεχόμενη χρονιά και διοργανώνονται από την Boussias Communications.

Είναι ο θεσμός που επικεντρώνεται στα μέσα της Περιφέρειας και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία του κάθε μέσου ξεχωριστά.

Ουσιαστικά απευθύνονται στο σύνολο των παροχών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια