Κρήτη

Τον καταπλάκωσε το κλαρκ - Ατύχημα σε μηχανουργείο

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν στο νεαρό άνδρα τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε μηχανουργείο στη Φοινικιά Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας. Ένας αλλοδαπός 32 ετών καταπλακώθηκε από κλαρκ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο άμεσα το ΕΚΑΒ με τις πληροφορίες να αναφέρουν σε πρώτη φάση ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Με  ασθενοφόρο αναχώρησε για το νοσοκομείο με κακώσεις στον θώρακα και το ισχύο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη «η κατάσταση του άντρα είναι σοβαρή χωρίς να διατρέχει μέχρι στιγμής κάποιο κίνδυνο για τη ζωή του. Θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι σταθεροποιημένος». Νωρίτερα είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αλλά και Επιθεώρηση Εργασίας για αυτοψία στο χώρο που σημειώθηκε το ατύχημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο τραυματισμός του να οφείλεται σε δικό του λάθος.

Επίσης στελέχη του ΕΚΗ και της Επιθεώρησης πήγαν ακολούθως στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του αλλοδαπού άνδρα.

Σχόλια