Έσπασαν κάγκελα για να... παρκάρουν

Κρήτη
Έσπασαν κάγκελα για να... παρκάρουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άντε πάλι με τους... γαϊδουρίστας

Kάποιοι... “έξυπνοι” αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυθαίρετα θέσεις στάθμευσης, σπάζοντας τα σιδερένια κάγκελα στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου.

Σκέφτηκαν οι άνθρωποι: «Πού να τρέχουμε τώρα λίγο πιο πέρα να ψάχνουμε πάρκινγκ. Δε βαριέσαι... Ας ρίξουμε κάτω τα κάγκελα να παρκάρουμε σαν κύριοι»...

Το γεγονός έσπευσε να δημοσιοποιήσει και να καυτηριάσει ε δημόσια ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου Γιώργος Μπαρμπούνης.

Ο ίδιος “ανέβασε” σχετική, αποκαλυπτική φωτογραφία από τη δράση των... γαϊδουρίστας στο λογαριασμό του σε γνωστό μέσο κοινωνική δικτύωσης και αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο: «Προφανώς κάποιοι σκέφτηκαν... “αν δεν υπάρχει θέση στάθμευσης, θα τη δημιουργήσουμε”. Αύριο το κάγκελο θα αποκατασταθεί. Γιατί δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι οδηγοί, έχουν και οι πεζοί. Γιατί αν δε χωράει το αμάξι μας το αφήνουμε αλλού... Λίγο πιο μακριά από εκεί που μας βολεύει, αλλά τι να γίνει; Τα αυτοκίνητα δυστυχώς είναι περισσότερα από τις θέσεις στάθμευσης. 

Γιατί δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με αυτά τα μυαλά. Γιατί όταν μας φταίει ο γάιδαρος, δε δέρνουμε το σαμάρι. Γιατί τη δημόσια περιουσία δεν πρέπει να την καταστρέφουμε. Την έχουμε πληρώσει όλοι μας. Το συγκεκριμένο κάγκελο το έχουν πληρώσει οι καταστηματάρχες της χερσαίας ζώνης και οι ιδιοκτήτες των ημερόπλοιων.

Και τέλος γιατί, αν δεν αλλάξουμε εμείς, πώς η πόλη θα αλλάξει;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News