Ερωτικό τρίγωνο ή βιασμός πίσω από την καταγγελία;

Κρήτη
Ερωτικό τρίγωνο ή βιασμός πίσω από την καταγγελία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι υποστήριξαν οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια νεαρή κοπέλα, στην πόλη του Ηρακλείου, η οποία - σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στις Αρχές - συνευρέθηκε ερωτικά με έναν 30χρονο, χωρίς τη συναίνεσή της. Ο 30χρονος συνελήφθη, όπως συνελήφθη και μια 43χρονη φίλη της καταγγέλλουσας, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Εντούτοις, τόσο ο 30χρονος, όσο και η 43χρονη αφέθηκαν τελικά χθες ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή. Ας σημειωθεί ότι αμφότεροι οι κατηγορούμενοι ανέφεραν πως ό,τι συνέβη μεταξύ των τριών τους έγινε με τη συναίνεσή της 19χρονης κοπέλας...

Από την αρχή το “νήμα” της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Η 19χρονη καταγγέλλουσα, αλλοδαπής εθνικότητας, δούλευε σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με τη 43χρονη γυναίκα - επίσης αλλοδαπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε εγκαταλείψει το τελευταίο διάστημα το σπίτι της, και κάποια βράδια φέρεται να φιλοξενήθηκε στο σπίτι της 43χρονης. Όπως κατήγγειλε πριν λίγα 24ωρα η νεαρή γυναίκα, κάποιο από τα βράδια που διανυκτέρευσε στο σπίτι της συναδέλφισσάς της, η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από τον 30χρονο φίλο της 43χρονης. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η 43χρονη ακινητοποίησε τη 19χρονη και ο 30χρονος τη βίασε.

Εντούτοις, η εκδοχή που παρουσίασαν ενώπιον των Αρχών χθες οι δύο κατηγορούμενοι ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη της 19χρονης κοπέλας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η 43χρονη κι ο 30χρονος - ημεδαπής εθνικότητας - υποστήριξαν ότι το επίμαχο βράδυ οι δυο τους μαζί με τη νεαρή γυναίκα ενεπλάκησαν σε “ερωτικό τρίγωνο”. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη ισχυρίστηκε ότι κάποιο από τα προηγούμενα βράδια προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της υπεράσπισης προσκομίστηκε χθες ενώπιον των ανακριτικών Αρχών υλικό, το οποίο αποδεικνύει ότι οι δύο γυναίκες είχαν έρθει αρκετά... κοντά το τελευταίο διάστημα. Στο επίμαχο υλικό φέρεται να περιλαμβάνονται βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα, στα οποία η καταγγέλλουσα φέρεται να αποκαλεί τη 43χρονη με χαρακτηρισμό που φανερώνει μεγάλη οικειότητα.

Αναφορικά με το βράδυ κατά το οποίο η 19χρονη κοπέλα φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού, οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι όλα συνέβησαν όταν ο 30χρονος φίλος της 43χρονης επισκέφτηκε το σπίτι της τελευταίας, ενόσω βρισκόταν σ’ αυτό και η νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα τόσο με τη 43χρονη, όσο και με τον 30χρονο, η 19χρονη “μπήκε” με τη συναίνεσή της στις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι τρεις τους να εμπλακούν σε ένα “ερωτικό τρίγωνο”.

Τελικά, μετά το πέρας των απολογιών των δύο κατηγορούμενων, αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. «Καθαρά αναμενόμενη η ποινική τους μεταχείριση μετά το πλούσιο αποδεικτικό υλικό που προσκομίστηκε και καταδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ό,τι έγινε ήταν συναινετικό», ανέφερε με νόημα ο συνήγορος υπεράσπισης, κ. Γιώργος Κοκοσάλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News