default-image

Μετά τον πυροβολισμό στο γλέντι χαροπαλεύει στην εντατική

Κρήτη
Μετά τον πυροβολισμό στο γλέντι χαροπαλεύει στην εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για την ζωή του δίνει ο 40χρονος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ

Δυσάρεστη τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση με τον πυροβολισμό που σημειώθηκε σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή του Ηρακλείου, ξημερώματα Δευτέρας .

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος από τα Ανώγεια, ο οποίος ζει στην Αθήνα και είχε έρθει στην Κρήτη για να παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, όμως, τραυματίστηκε από πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τον ίδιο μετέφεραν οι δικοί του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση αφού το βλήμα «χτύπησε» στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας του πολλαπλές κακώσεις.

Με την εισαγωγή του στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, οι γιατροί που τον εξέτασαν, έκριναν ότι χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε και νοσηλεύεται πλέον στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με ιατρικές πηγές να αναφέρουν ότι δίνει μάχη για τη ζωή του. Ενδεικτικό της κατάστασης του τραυματία, το γεγονός ότι νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας εισήχθη εκ νέου στο χειρουργείο.

Από την πλευρά της η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη την διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και για να διαπιστωθεί αν πρόκειται ή όχι για άσκοπο πυροβολισμό και κατά πόσο τυχαίο ήταν το συμβάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News