default-image

Απότομη αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και βορειάδες

Κρήτη
Απότομη αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και βορειάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε θα σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση και οι Κρητικοί θα επιστρατεύσουν τις ομπρέλες;

Μετά την ηλιοφάνεια και τις πρόσκαιρες νεφώσεις που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη, «έρχεται» μεγάλη αλλαγή του καιρού από την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους οι πιο σημαντικές αλλαγές θα σημειωθούν από την Πέμπτη 27/9 οπότε – εφόσον επιβεβαιωθούν οι μετεωρολόγοι- θα καταγραφούν καταιγίδες και βορειάδες στην Κρήτη.

Οι Κρητικοί θα χρειαστούν τις ομπρέλες και θα πρέπει να φρέσουν για λίγες μέρες τα χειμερινά τους ρούχα.

Στο Ηράκλειο προβλέπονται την Τρίτη και την Τετάρτη μικρή πιθανότητα βροχής στο Ηράκλειο.

Την Πέμπτη αναμένονται καταιγίδες, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει στους 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή πιθανότητα βροχής προβλέπεται την Τρίτη στα Χανιά ενώ τις επόμενες ημέρες έρχεται επιδείνωση καιρού. Την Πέμπτη θα καταγραφούν καταιγίδες, ισχυροί βοριάδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη και την Τετάρτη υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής στο Ρέθυμνο και ενίσχυση των ανέμων που θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 6-7 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Bροχοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο ενώ την Πέμπτη θα επεκταθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16-17 βαθμούς και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News