Στη φάκα ποντικός που «φετίχ» του ήταν οι τσάντες

Κρήτη
Στη φάκα ποντικός που «φετίχ» του ήταν οι τσάντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο

Είχε αδυναμία στις τσάντες και τελικά του βγήκε σε κακό. Ο λόγος για έναν 20χρονο που είχε αφαιρέσει τσάντες, με χρήματα και προσωπικά έγγραφα και τελικά συνελήφθη κατηγορούμενος πλέον για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ειδικότερα, και όπως αναφέρεται από την αστυνομία, το πρωί της Πέμπτης άγνωστος δράστης με τη χρήση δίκυκλης μοτοσυκλέτας αφαίρεσε σακίδιο 27χρονης το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Άμεσα αναζητήθηκε και αφού εντοπίστηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα το βράδυ της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στη συνέχεια σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης

Ασφαλείας Ηρακλείου συνελήφθη και ο 20χρονος.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 20χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 22.08.2018 έως και την 20.09.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές αφαιρώντας τσάντες οι οποίες περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News