default-image

Χαροπαλεύει στην εντατική η 22χρονη που έπαθε ανακοπή σε ασανσέρ

Κρήτη
Χαροπαλεύει στην εντατική η 22χρονη που έπαθε ανακοπή σε ασανσέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες για την άτυχη κοπέλα

Μια μεγάλη μάχη, την πιο μεγάλη ίσως, δίνει για την ζωή της η 22χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Χανίων μετά από ανακοπή μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου, στο Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά, όπου και είναι εργαζόμενη.

«Η κατάσταση της κοπέλας είναι πολύ βαριά, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με την καρδιά της μόνο να λειτουργεί και τις ώρες που περνούν να είναι πολύ κρίσιμες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ.Βουλγαρίδης,  αναφορικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της νεαρής γυναίκας.

Η 22χρονη που είναι από το Αγρίνιο, φαίνεται να έπαθε  ανακοπή μέσα στο ασανσέρ όπου  και εντοπίστηκε λιπόθυμη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ ναυαγοσώστης που ήταν εκεί, έδωσε τις πρώτε βοήθειες και ακολούθως πλήρωμα του ΕΚΑΒ, κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή, μέχρι και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει σημάδι βελτίωσης και οι δικοί της ελπίζουν να πάνε όλα καλά , η κοπέλα σύντομα να επανέλθει και όλα να ανήκουν στο παρελθόν.

Τόσο το Εργατικό Κέντρο Χανίων όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας έχουν ενημερωθεί για το δυσάρεστο περιστατικό ενώ κλιμάκια της Επιθεώρησης επισκέφθηκαν σήμερα το χώρο του ξενοδοχείου για αυτοψία στο συγκεκριμένο χώρο. ,όπως ανέφερε στο neakriti,.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων .

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί τόσο ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News