Στα ΣΜ «Χαλκιαδάκης», τα κρητικά προϊόντα μας γεμίζουν όλους με υπερηφάνεια!

Κρήτη
Στα ΣΜ «Χαλκιαδάκης», τα κρητικά προϊόντα μας γεμίζουν όλους με υπερηφάνεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Κρήτης, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα των Κρητικών παραγωγών, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναδεικνύουμε ακόμα περισσότερο τα προϊόντα του τόπου μας και ξεκινάμε με υπερηφάνεια, μια μεγάλη γιορτή για τα κρητικά προϊόντα!

Και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, πρώτα απ’ όλα για τον τόπο μας!

Για τους ανθρώπους του, που αγαπάνε τη γη και την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για να παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια όλου του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι που μας τιμάνε με την παρουσία τους εδώ και 40 χρόνια οι παραγωγοί της Κρήτης και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κι εμείς το ανταποδίδουμε, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους από τα πρώτα βήματα, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και φέρνουμε τα προϊόντα τους μπροστά, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης.

Η χαρά άλλωστε να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Κρητικούς παραγωγούς και να διαθέτουμε στα ράφια μας περισσότερα από 2.500 κρητικά προϊόντα, μας γεμίζει ικανοποίηση!

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όμως, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και για όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Κρητική παραγωγή, καταφέρνοντας να εκπροσωπεί σχεδόν το 25% των συνολικών μας πωλήσεων. Γιατί με αυτό τον τρόπο στηρίζεται αποτελεσματικά η αλυσίδα της τοπικής οικονομίας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι, πελάτες, προμηθευτές, παραγωγοί, εργαζόμενοι.

Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Και το ανταποδίδουμε!

Ξεκινάμε την μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς, έως το τέλος του 2018. Μια γιορτή που αγκαλιάζει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες, Τυμπάκι, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), έχει στο επίκεντρό της εσάς και φέρνει τα Κρητικά καλούδια σε κάθε σπίτι, στις καλύτερες τιμές.

Ο πρώτος κύκλος αυτής της γιορτής, είναι αφιερωμένος στα περίφημα τυριά του νησιού, τα όποια συνοδεύονται με μέλι και παστέλι. Και στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, σας περιμένουν 64 διαφορετικές γραβιέρες και κεφαλοτύρια, όλα φτιαγμένα με μεράκι, από 31 διαφορετικά τυροκομεία, με παραδοσιακές συνταγές, σύγχρονα μέσα και την αγάπη και το μεράκι που μόνο ο Κρητικός παραγωγός μπορεί να προσθέσει στα προϊόντα του!

Σας περιμένουμε για να τα απολαύσουμε μαζί και να μάθουμε ακόμα περισσότερα για τα προϊόντα του νησιού μας, της υπερήφανης Κρήτης!

Περισσότερα, μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News