Κρήτη

Ο Μαμουλάκης διαγράφει Κουτσογιάννη – Λιαδάκη από την δημοτική του ομάδα

Άρχισαν τα όργανα με δύο διαγραφές στη δημοτική ομάδα του Κώστα Μαμουλάκη

Μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά έρχεται από το Δήμο Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα από το Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη που προχώρησε στις διαγραφές Κουτσογιάννη και Λιαδάκη από ην ομάδα της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση απο τον ίδιο τον Δήμαρχο που έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρει:

"Με απόφασή του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ξεκίνησε τη διαδικασία διαγραφής από τη Δημοτική Ομάδα της πλειοψηφούσας παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ», των δημοτικών συμβούλων Μπάμπη Κουτσογιάννη και Τάσου Λιαδάκη.

Ο Δήμαρχος τους ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και τους εύχεται καλή τύχη".

Ο Τάσος Λιαδάκης

Ο Μπάμπης Κουτσογιάννης

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η ανακοίνωση ονομάτων που θα κατέλθουν ως υποψήφιοι με τον Κώστα Μαμουλάκη.

Με τον Γιάννη Μπιζανάκη, εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη σχολών υποψηφίων οδηγών, καθώς και πτυχιούχο μηχανικών αεροσκαφών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επισημοποιώντας τη συμμετοχή του στις ερχόμενες δημοτικής εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Nέοι Δρόμοι".

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη έναν εξαιρετικά δραστήριο και επιτυχημένο συμπολίτη μας, τον Γιάννη Μπιζανάκη. Έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στα κοινά, τόσο μέσα από την συμμετοχή του στο Τοπικό Συμβούλιο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του πανέμορφου οικισμού των Κορφών, όσο και μέσα από Προεδρεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 37ου Γυμνασίου Ηρακλείου που κατά το παρελθόν κατείχε.

Μαζί και με τον αγαπητό Γιάννη, εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την κατάρτιση ενός δυναμικού και αποτελεσματικού ψηφοδελτίου εν’ όψη των επερχόμενων εκλογών, το οποίο θα θέσουμε στην κρίση των συμπολιτών μας και χωρίς καμία απολύτως προκατάληψη, κοιτάζουμε μπροστά, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας.

Καλωσορίζω και προσωπικά τον Γιάννη Μπιζανάκη, τον ευχαριστώ για τη διάθεση προσφοράς και συμμετοχής στον κοινό μας αγώνα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή προσπάθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια