Ζουν με τον... εφιάλτη αυτοσχέδιων και παράνομων χωματερών

Κρήτη
Ζουν με τον... εφιάλτη αυτοσχέδιων και παράνομων χωματερών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απαράδεκτες εικόνες έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κάτοικοι στην Φοινικιά

Οι ίδιοι περιγράφουν το πόσο ξεχασμένοι νιώθουν από τους αρμόδιους οι οποίοι όπως λένε δεν φροντίζουν να επιλύουν τα …αυτονόητα.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το φαινόμενο των αυτοσχέδιων χωματερών στο Ηράκλειο, με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές στην ευρύτερη περιοχή της Φοινικιάς.

Ασυνείδητοι πολίτες εναποθέτουν μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και κάθε λογής σκουπίδια σε διάφορα σημεία της Φοινικιάς, με δημότες και διερχόμενους οδηγούς να διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες αυτές εικόνες.

Πέρα από τα βουνά σκουπιδιών, δημότες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την έλλειψη φωτισμού αλλά και για τη κατάσταση του οδοστρώματος. Για την κατάσταση που επικρατεί ενημερώσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χάρη Μαμουλάκη προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα παρεμβάσεις στα επίμαχα σημεία.

Και στην περιοχή της Φοινικιάς καταγράφηκαν πρόσφατα προβλήματα έλλειψης νερού, με τους δημότες να περιγράφουν την ταλαιπωρία τους ακόμη και στο ζήτημα επικοινωνίας με αρμόδιους από την ΔΕΥΑΗ.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, επιχείρηση σκούπα από την υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο της ιστορικής κρήνης στη περιοχή Κορώνη Μαγαρά, μνημείο το οποίο ήταν πνιγμένο στα καλάμια και στην αδιαφορία εδώ και αρκετά χρόνια.

Εντωμεταξύ εκκρεμούν εργασίες συντήρησης εντός του μνημείου, το οποίο κινδυνεύει με κατάρρευση, όπως υποστήριξε η Λιάνα Σταρίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News